• Telecard direct mail

TeleCard selfmailer

Een verfrissende mailing is de TeleCard. Een opvallende mailing waar u veel informatie op kwijt kan. Niet één, niet twee, maar vier dubbelzijdig bedrukte pagina’s kunt u vullen met informatie en beeldmateriaal ten behoeve van uw boodschap.  Naarmate de ladder uit de envelop wordt getrokken, krijgt uw klant steeds meer nieuwe informatie voorgeschoteld.  Een verrassingseffect wat leidt tot een hoge attentiewaarde.

Net zoals al onze andere opvallende mailings kan de TeleCard worden ingezet voor tal van doeleinden: als uitnodiging voor een seminar, teaser voor een beurs of middel ter introductie van een nieuw product. Nieuwsgierig? Vraag een gratis sample en/of een offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing


 • TeleCard

  TeleCard dubbelzijdig bedrukt Direct Mail

  Het formaat van de TeleCard is 90 bij 210 mm. Als de TeleCard in zijn geheel is ontvouwen is deze 65 cm lang. De TeleCard bestaat uit vier ladders, welke dubbelzijdig bedrukt kunnen worden.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de TeleCard aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de TeleCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Uit hoeveel pagina’s bestaat de TeleCard?
  De Telescoop kaart bestaat uit drie niveaus, die dubbelzijdig bedrukt worden. De huls waar deze in verwerkt zijn, kan ook full colour worden bedrukt.

  Hoe lang is de Telescoopkaart als deze volledig is uitgetrokken?
  De kaart is 650mm lang als deze volledig is uitgetrokken.

  Wat weegt de TeleCard?
  De TeleCard weegt tussen de 30-40 gram.