Case Direct Mailing TeleCard Luminis

Hoe spreek je als bedrijf potentiële klanten aan en overtuig je ze dat de aangeboden dienst hen zal helpen om groter te worden? Luminis koos in dit geval voor een direct mailing die letterlijk groter werd. Daarom bleek een TeleCard direct mailing versturen de perfecte optie voor deze promotie. Benieuwd naar hoe ze de Telescoop kaart ingezet hebben? Lees dan vooral verder.

TeleCard Direct Mailing Luminis

Op een unieke manier de TeleCard direct mailing versturen

Luminis is een bedrijf dat zich inzet om andere bedrijven te helpen groeien door technologieën te verkennen en ontwikkelen die bijdragen aan groei. De unieke benadering van deze case ligt hem in het feit dat Luminis de TeleCard direct mailing versturen ging in de vorm van een busje. Het aanzicht van bedrijfswagens en busjes zal niet onbekend zijn. Het speciale effect van de Telescoop kaart is dat de kaart zich laat uitschuiven tot bijna viermaal het formaat van de ingeschoven kaart. Wanneer de ontvanger de kaart uitschoof, werd het busje steeds langer en werd de informatie over de diensten van Luminis zichtbaar. Daarmee symboliseert de letterlijke groei van het busje de groei van de klant wanneer ze gebruik maken van de diensten van Luminis.

De specificaties voor de selfmailer waren als volgt:

  • Formaat afgewerkt: 90x210mm
  • Formaat uitgeschoven: 90x650mm
  • Materiaal: 250 grams Silk MC
  • Gewicht: 34 grams
  • Drukproces: digitaal tonermachine

Creatief met direct mailing

Ook een TeleCard direct mailing versturen? Het leuke aan deze kaart is dat het een selfmailer is. De kaart kan an sich verstuurd worden indien gewenst. Door de mailing af te sluiten met een sluitzegel is deze geschikt om direct op de post te doen. De kaart is op acht vlakken in full colour te bedrukken. Deze dubbelzijdige bedrukking biedt voldoende ruimte voor de boodschap die jullie willen overdragen. De kaart is door vele klanten al op creatieve manieren ingezet doordat het speciale effect zich voor vele verschillende toepassingen leent. Kijk vooral even bij de TeleCard Selfmailer pagina voor verdere informatie over dit unieke product. Nog vragen? Bij LocoMail zijn we gespecialiseerd in unieke direct mailing producten. Neem vooral contact met ons op over de mogelijkheden.