Case Direct Mailing Telecard Selfmailer Bostik

Bostik is een innovatieve en toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen, egaliseren,afdichten en kitten. Ze hebben onze verrassende Telescoop kaart gebruikt om hun doelgroep te informeren over hun diensten.

Telescoop kaart verrassend veel inhoud

De Telecard selfmailer, ook wel telescoop kaart genoemd, is een unieke direct mail dat enorm veelzijdig is. De direct mail selfmailer lijkt op het eerste oog wat gewoontjes en klein. Totdat u de envelop opent en trekt aan de zijkant waardoor er een ”laddereffect” ontstaat. De ontvanger krijgt maar liefst drie extra pagina’s voorgeschoteld, die dubbelzijdig zijn bedrukt.  De Telecard selfmailer is ingeschoven 9×21 cm en uitgeschoven 65 cm lang. Dit betekend extra ruimte voor uw communicatieboodschap! Nog een pluspunt van de Telescoop kaart is dat het een selfmailer is, dit houdt in dat het enorm besparend is op de portokosten. Gebruik deze direct mail en krijg gegarandeerd leuke reacties!

Nieuwsgierig naar onze Telescoop kaart?

Heeft u binnenkort een belangrijk evenement op de planning en wilt u op een originele manier deze informatie verspreiden? Dan zijn is de Telecard selfmailer misschien iets voor u. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze direct mail en wat LocoMail voor u kan betekenen? Bezoek dan de site of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

Ga naar pagina direct mail Telecard selfmailer