Case Direct Mailing TeleCard HP

About Branding heeft in opdracht van HP een unieke direct mail opgemaakt. Met behulp van het opmaakbestand is er voor HP een ontwerp gemaakt op de TeleCard. De TeleCard is een kaart in een envelop, maar zodra de kaart uit de envelop wordt geschoven, komen er extra kaarten mee. Hierdoor krijgt de TeleCard zijn unieke vorm. De vier verschillende uitschuif vlakken van de Telecard bieden deze mailing veel communicatieruimte. Omdat de TeleCard dubbelzijdig full colour geprint kan worden, zijn er 6 zijden die bedrukt kunnen worden met informatie. De TeleCard voor HP gaat over “Valuable connections”: waardevolle connecties of partners. De partners van HP krijgen een aantal voordelen aangereikt door gebruik te maken van HP, ditzelfde geldt voor de voordelen van klanten. Wilt u ook relaties versterken en contact verbeteren en hier een originele direct mail voor inzetten? Dan bent u bij LocoMail aan het juiste adres!

Ludieke direct mail: de TeleCard

De TeleCard, ook wel Telescoop kaart of schuifkaart genoemd, bestaat uit een ladder van niet één, niet twee, maar wel 4 pagina’s. Ze kunnen allemaal dubbelzijdig bedrukt worden, en op deze manier kunt u extra veel informatie kwijt op de TeleCard selfmailer. Deze direct mail is voor veel verschillende bedrijven inzetbaar, zo kunt u de schuifkaart bijvoorbeeld inzetten als uitnodiging voor een seminar, beurs of ander evenement. Als u een winkel heeft en er is een bepaalde actie voor VIP klanten, dan kunt u de schuifkaart inzetten met een kortingscode. Op deze manier verrast u klanten, zakelijke relaties en/of klanten met deze ludieke direct mail. Het schuifeffect in deze kaart maakt de mailing uniek en zorgt ervoor dat er ruimte is voor grafische spelingen in het ontwerp. Neem de schuifkaart van HP; de blauwe lijn loopt door in alle vlakken en creëert een mooi geheel.

De TeleCard uw selfmailer?

Is de TeleCard selfmailer het product dat ook u wilt versturen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over bepaalde levertijden, of heeft u een spoed bestelling? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn bereid om al uw vragen spoedig te beantwoorden. Gaat u liever op zoek naar een ander direct mail product? Lees dan de andere cases voor direct mail voorbeelden om inspiratie op te doen over de verschillende ludieke direct mail producten van LocoMail.