Pop-up kubus
Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus

Pop up kubus

Met de Pop up kubus brengt u uw doelgroep op een originele manier informatie. De Pop up kubus ook bekend als springkubus is een opmerkelijke manier van Pop up mailing, waarmee u mensen op een leuke en effectieve manier kunt verrassen. De kubus zal in tegenstelling tot gewone mailing niet in de prullenbak belanden, maar zal juist worden gelezen en bewaard worden. U wilt immers graag dat uw boodschap overkomt bij de doelgroep, dit kunt u niet beter bereiken dan met de Pop up Kubus. Het is effectief en het zorgt voor een verrassingselement waar nog lang over gepraat zal worden.

Diverse soorten Pop up mailing

Zoekt u een manier om de boodschap van uw zakelijke mailing te versterken? Dan bent u bij Locomail aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse direct mailings waarmee u uw boodschap op een pakkende en opvallende manier kunt overbrengen. Voor elk marketing- en communicatie doeleind hebben we een geschikte Pop up mailing. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

Pop-up Springkubus 100x100x100mm

Case Direct Mailing Out of the Box Royal Canin

Een Pop-up met genoeg informatieruimte: de Pop-up Kubus van 100mm. Ook bij deze grote DM kunnen de zijdes full colour worden bedrukt.

Pop-up 90x90x90mm

Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus

De bestseller van LocoMail: de Pop-up Kubus in het formaat 90x90x90mm. Deze vierkante Pop-up Kubus kan bedrukt worden aan alle 6 zijdes.

Kubus pennenhouder 90x90x90mm

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Pennenhouder

Deze Pop-up Kubus biedt u en uw klant een meerwaarde: deze is namelijk te gebruiken als pennenhouder.

Confetti kaart springkubus

Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus Confetti

Bij het openen van de envelop springen de kubus en de confetti in het rond! Een feestelijke mailing in full colour. Bepaal zelf de kleur(en) van de confetti.

Pop-up mailing Diamantkaart

Case Direct Mailing Hexagoon Spring Kubus

Een Pop-up met een opvallende uiterlijk is de Hexagoon. Ideaal om een hele gave visuele weergave op te maken.

Mini Springkubus

Case Direct Mailing Mini Pop Up Kubus

Deze drie Mini Springkubusjes zijn compleet vorm te geven in uw huisstijl, en in te zetten als direct mail of als originele give-away.

Pennenhouder 80x80x150mm

Case Direct Mailing Pop Up Pennenhouder Plaxis

Deze opvallende Pop-up Pennenhouder is ideaal voor uw naamsbekendheid. Een multifunctioneel product met een hoge attentiewaarde.

Mini Pop-up Kubus

Case Direct Mailing Pop Up Kubus Mini

Een nieuwe variant van de Out of the Box. Er springen maar liefst 4 Pop up Kubusjes uit de envelop waar u uw boodschap op kunt uiten. Een veelzijdige maar unieke direct mail!

Boekenbon

Case Direct Mailing Boekenbon Plusworks

De Custom made boekenbon direct mail is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt kan worden. Deze boekenbon direct mail kan op aanvraag speciaal worden aangepast.

Pop-up Kubus 80x80x110mm

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus De Kooi

Naast de vierkante variant, bieden wij ook een rechthoekige variant aan van de Pop-up Kubus in het formaat 80 bij 110 millimeter.

Diamantkaart pennenhouder

Case Direct Mailing Out of the Box Hexagoon Pennenhouder

Een opvallende vorm van de Pop-up Kubus met een meerwaarde: deze is namelijk te gebruiken als pennenhouder.

Piramide Pop-up

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Piramide

Een Pop-up in piramide vorm. Een originele mailing met een unieke vorm en hoge attentiewaarde. Bepaal zelf de boodschap op de piramide, bijv. kalender.

Pennenbak Hexagoon

Case Direct Mailing Hexagoon Pennenbak Style at Home

Een Pennenbak waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben. Plat in de envelop, volumineus na het openen ervan. Ontdek de mogelijkheden!

Kubus 80x80x150mm

Case Direct Mailing Out of the Box

Een rechthoekige Pop-up kubus die zich perfect leent voor langwerpige vormen. Deze originele kaart wordt standaard aangeboden met envelop. Een unieke en opvallende direct mailing.

Kerstboom Pop-up kaart

Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Kerst Kerstboom

De Kerstboom mailing is een unieke manier van direct mail die perfect is om voor Kerst en Oud en Nieuw te gebruiken. Zowel de kaart als de envelop zijn full colour te bedrukken.

Out of the Box 150x150x150mm

Case Direct Mailing Out of the Box Mega Pop Up Kubus

Het best verkochte product van LocoMail in de grootste variant: de Pop-up Kubus van 150mm. Een knaller van een Direct Mail met full colour bedrukking!

Pop-up Huisje

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje

Stuur een opvallend Huisje als verhuisbericht, opening nieuw filiaal of voor een promotionele actie.

Pennenhouder 100x100x100mm

Case Direct Mailing Out of the Box Pennenhouder Pooling Partners

Een Pop-up direct mail van 100x100x100mm die zich transformeert tot pennenhouder. Deze kaart heeft ruimte voor 8 pennen.

Twisty Box

Case Direct Mailing Twisty Box

Draai deze kaart zelf tot een kubus! De platte envelop laat de ontvanger denken een ‘gewone’ platte kaart te ontvangen. Niets is minder waar.

Pennenhouder Kalender

Case Direct Mailing Out of the Box Kalender Pennenbak

De populaire vierkante Out of the Box Pop up Kubus direct mailing nu ook beschikbaar als Pennenhouder Kalender. Multifunctioneel en naar eigen wens te ontwerpen.

Wat kunt u verwachten van de Pop Up Kubus?

Als u de Pop up Kubus bij ons bestelt kunt u uit verschillende formaten en designs kiezen. Hoe groter de communicatie boodschap  is die u over wilt brengen, hoe meer ruimte u nodig zult hebben. U kunt alle vlakken voorzien van een full colour opdruk met informatie en afbeeldingen, alles geheel naar eigen ontwerp. Daarnaast kunt u ook de envelop in dezelfde full colour stijl ontwerpen als de box. Dit zal gegarandeerd opvallen tussen de post.

De Pop up Kubus wordt geleverd in een speciale envelop met een scheurstrip. Wanneer men de strip opent zal het verrassingseffect komen, hierdoor wordt de ontvanger getriggerd om de boodschap op de kubus te lezen.

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje
Case Huisje Laatst toegevoegd Out of the Box Pop-up Huisje

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje

Een opvallende direct mailing verstuur je met een pop-up huisje, want deze spring meteen in het oog bij de ontvanger....
Read More
Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus

Een uitnodiging moet opvallen en er aantrekkelijk uit zien, om de ontvanger over te laten gaan op het lezen van...
Read More
Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus

Wanneer je een standplaats op een beurs hebt, wil je vanzelfsprekend dat hier zoveel mogelijk mensen langs komen. Om mensen...
Read More
Opvallende productintroductie met een mega spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Opvallende productintroductie met een mega spring kubus

Wanneer je een nieuw product gaat introduceren wil je vanzelfsprekend dat veel mensen hiervan op de hoogte worden gebracht. Een...
Read More
1 2 3 15