• Out of the Box direct mail

Out of the Box / Pop up Kubus

Laat uw boodschap er letterlijk uit springen en kies voor de Out of the Box Card. Als uw klant deze opvallende mailing opent, springt er een kaart in de vorm van een kubus uit. Het verrassingseffect is zo hoog dat uw klant meteen getriggerd zijn om alle informatie op de kubus te bekijken.

De Out of the Box Cards kunt u voor verschillende gelegenheden inzetten: als uitnodiging voor een evenement, bureaukalender, productintroductie etc. Door te kiezen voor de Out of the Box Card haalt u een mailingproduct in huis waar u gegarandeerd positieve reacties op krijgt.

Sample pakket opvallende mailing

Out Of The Box Filmpje

Vierkante kubus

Pop up Kubus Out Of The Box 9x9 Direct Mail

Een populair formaat is de vierkante Out of the Box Card. Deze opvallende mailing bestaat uit zes vlakken van 90 bij 90 mm, welke full colour bedrukt kunnen worden in uw eigen ontwerp.

Ga naar de Pop-up Kubus 90x90

Rechthoekige kubus

Pop Up Kubus Out Of The Box 8x11 Direct Mail

Een afwijkend formaat is de rechthoeking Out of the Box Card. De vlakken van deze kaart zijn 80 bij 110 mm, welke full colour bedrukt kunnen worden. Voor verticale- en horizontale opmaak.

Ga naar de Pop-up Kubus 80x110

Pop up Kubus 10×10

Pop Up Kubus 10x10 Direct Mail

Een nieuw formaat Out of the Box: de Kubus 100mmx100mm. Deze grote variant bestaat uit zes vlakken, waarop u genoeg ruimt voor uw communicatieboodschap.

Ga naar de Out of the Box 100x100

boven

Hexagoon

Pop Up Kubus Hexagoon Direct Mail

Een nieuw formaat Out of the Box: de Hexagoon. Deze opvallende mailing bestaat uit veertien vlakken, waarop u op speelse wijze uw boodschap kwijt kan.

Ga naar de Diamantkaart

Huisje

Pop Up Kubus Out Of The Box Huisje Direct Mail

Nog een springende kaart, in de vorm van een mooi stevig huisje met het design in uw eigen ontwerp. Voor onnoemelijk veel soorten communicatie-uitingen.

Ga naar de het Pop-up Huisje

Kubus – pennenhouders

Pop Up Kubus Out Of The Box Pennenbakje Direct Mail

De kubus is ook geschikt om te gebruiken als pennenhouder. In combinatie met een agenda is deze direct mailing multifunctioneel en zeker een plekje waard op het bureau.

Ga naar de Out of the Box Pennenhouder

boven

Pop up Kubus Mini

Pop up Kubus mini direct mail

De Pop up Kubus is er nu ook in een mini variant met vier kleine kubusjes van 45 bij 45 mm die in een envelop met inlegkaart zijn verpakt.

Ga naar de Mini Pop-up Kubus

Hexagoon – pennenhouders

Hexagoon pennenhouders direct mail

De Hexagoon kan worden gebruikt als een pennenhouder. Een nieuw origineel concept dat u geheel kunt vormgeven naar uw boodschap.

Ga naar de Diamantkaart met pengaten

Klapkubus 15 x 15

Mega klapkubus

De bestseller in mega formaat! Deze opvallende pop-up mailing bestaat uit zes vlakken van 150×150 mm en kan full colour bedrukt worden.

Ga naar de Out of the Box 150x150

boven