• Mini Springkubus direct mail pop up

Mini Springkubus met drie kubusjes

Onze Pop up Kubus bestseller is verkrijgbaar in diverse varianten. De Mini Springkubus met drie kubusjes is hier een van. Op maar liefst drie kubusjes zal uw communicatieboodschap verschijnen. Na het uitschuiven van de inlegkaart, springen de kubusjes eruit. De Mini Springkubusjes zijn compleet vorm te geven in uw huisstijl, en in te zetten als direct mail of als originele give-away.

Bent u overtuigt van deze ideale en originele direct mailing? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan voor deze unieke Mini Springkubus met drie kubusjes. Heeft u nog vragen over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Sample pakket opvallende mailing


 • Mini Pop up Kubus

   Mini Springkubus dm product detail

  Deze opvallende direct mail wordt standaard geleverd met drie mini kubusjes van 45×45 mm. De kubusjes worden full colour bedrukt en u kunt deze eenvoudig terug verpakken in de omslag.

  Inlegkaart

   Mini springkubus DM

  De inlegkaart van de Mini Springkubus geeft u de mogelijkheid om extra informatie te communiceren, deze is standaard enkelzijdig bedrukt. Ruimte tekort? Het is mogelijk om de schuifkaart dubbelzijdig te bedrukken.

  Envelop

   Mini springkubus direct mail envelop

  De envelop wordt full colour bedrukt. U kunt kiezen voor een envelop met een venster, waarbij de adressen in zwart wordt ingeprint op het kaartje. Het is eventueel ook mogelijk om voor een gesloten envelop te kiezen.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.


Andere klanten bekeken ook

Pop-up Kubus 80x110Mini Pop-up KubusHexagoonBekijk alle Pop-up Mailingen