De rechthoekige Pop up Mailing 80x80x110

Een afwijkend formaat van de Out of the Box Card is de rechthoekige Pop up Mailing. Deze Rechthoekige Pop up Mailing heeft meer ruimte voor uw communicatie boodschap dan de 80x80x110mm Out of the Box Kubus, maar heeft hetzelfde verrassingseffect wat zorgt voor een hoge attentie waarde.

De vlakken van deze Rechthoekige ‘springende’ Kubus zijn 8 bij 11 centimeter, welke full colour bedrukt kunnen worden met een eigen ontwerp. Informatie en afbeeldingen, alles kunt u kwijt op deze opvallende mailing. Ook de envelop van 11 bij 16 centimeter kan full colour bedrukt worden met uw eigen ontwerp. Lees hieronder alles over de verschillende opties.

Sample pakket opvallende mailing


 • De Pop up Kubus wordt standaard geleverd met een envelop: zonder deze speciale envelop kan niet worden bereikt dat de Pop up Kubus uit de envelop springt. U kunt kiezen voor een envelop met scheurstrip (standaard), een envelop met scheurstrip en venster, of een hersluitbare envelop. Voor welke sluiting u ook kiest de envelop die bij de Kubus zit, is standaard een blanco envelop.

  Wilt u de envelop laten bedrukken in dezelfde stijl als de Kubus? Dan kan dit ook! Tegen een meerprijs wordt de envelop dan full colour gedrukt. Door te kiezen voor een full colour envelop valt deze mailing gegarandeerd op tussen de post. Ook is het mogelijk om de envelop dubbelzijdig full colour te bedrukken. Zo creëert u niet alleen het perfecte totaal plaatje, maar ook meer communicatieruimte!

  Brievenbus

  Brievenbus aan de out of the box toevoegen kan nu ook!

  Een brievenbus in uw Out of the Box mailing. Kies voor de brievenbus om een ideeën box te creëren. Op een beurs heeft u hiermee een hoge attentiewaarde en op dit formaat heeft u genoeg plek voor al uw informatie.

  Hersluitbare envelop

  Pop Up Kubus Out Of The Box Envelop Hersluitbaar Direct Mail

  Een hersluitbare envelop. Door te kiezen voor deze envelop krijgen uw klanten de mogelijkheid om de box opnieuw te verpakken. Zo kunnen ze het verrassingseffect nog een keer ervaren.

  Full colour bedrukt envelop

  Pop Up Kubus Out Of The Box full colour Envelop Direct Mail

  De Pop-up Kubus kan worden verpakt in een full colour bedrukte envelop. Deze envelop kan geheel in dezelfde stijl van de box worden vormgegeven. Door te kiezen voor een full colour envelop valt deze mailing gegarandeerd op tussen de post.

  boven

  Blanco envelop

  Pop Up Kubus Out Of The Box Blanco Envelop Direct Mail

  U kunt ook gebruik maken van een blanco envelop als u geen budget heeft voor een full colour bedrukte envelop.

  Envelop met venster

  Pop Up Kubus Out Of The Box Envelop Venster Direct Mail

  U kunt kiezen voor een envelop met venster. De adressering van de product wordt geprint op de kubus of inlegvel.

  Inlegkaartje

  Pop Up Kubus Out Of The Box Inlegkaartje Direct Mail

  Het is ook mogelijk om een inlegkaartje (110×160 mm) in de envelop te verpakken. Het inlegkaartje biedt u de mogelijkheid om naast alle informatie op de kaart meer informatie te verstrekken aan uw klant.

  boven

  Dubbelzijdig FC envelop

  Pop Up Kubus Out of the Box Envelop Dubbelzijdig Full Colour Direct Mail

  Het is mogelijk om de envelop dubbelzijdig te bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld in plaats van een inlegkaartje.

  Brief

  Pop Up Kubus Out Of The Box brief bijlage bij Direct Mail

  Heeft u niet genoeg ruimte op de Kubus en de envelop voor uw communicatieboodschap? Dan kunt u ervoor kiezen om een brief bij te voegen in de envelop. De brief kan enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt.

  boven

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de kubus aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Kan er een gadget in de envelop worden verpakt?
  Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.

  Ik wil graag dat mijn klant het verrassingseffect meerdere malen kan ervaren, is dat mogelijk?
  Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.

  Wat is het papiersoort?
  Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.

  Wat weegt de Out of the Box?
  De box weegt tussen de 30-40 gram.


Andere klanten bekeken ook

Pop-up Kubus 80x110HuisjeHexagoonBekijk alle Pop-up Mailingen