Pop up Huisje: een opvallende direct mailing in de vorm van een woning of kantoor!

Een niet te missen direct mail: het Pop up Huisje. Ook deze DM kan worden toegevoegd aan de opvallende Out of the Box uitnodigingen van LocoMail. Een springende kaart, in de vorm van een uniek Huisje. De muren en het dakje kunnen helemaal worden vormgegeven naar uw wensen. Het verrassingseffect en de vorm van deze direct mail zorgt voor een hoge attentiewaarde!

Het Pop up kubus Huisje een opvallende en unieke direct mail en is voor onnoemlijk veel soorten communicatie-uitingen in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een verhuisbericht, de opening van een nieuw filiaal of informatie over de huizenmarkt of hypotheken.

Sample pakket opvallende mailing

Het Pop up Huisje wordt standaard geleverd met een envelop: zonder deze speciale envelop kan niet worden bereikt dat de Out of the Box uit de envelop springt. Deze direct mail wordt standaard geleverd met een hersluitbare envelop van 134 bij 190 millimeter. Zo kunt u de pop up kaart gemakkelijk weer verpakken, en iemand anders verrassen met deze ludieke direct mail.

De hersluitbare envelop is standaard een blanco envelop. Maar wilt u de envelop laten bedrukken in dezelfde stijl als het Pop-up Huisje? Geen probleem. Tegen een meerprijs wordt de envelop full colour gedrukt. Door te kiezen voor een full colour envelop valt deze mailing gegarandeerd op tussen de post. Ook is het mogelijk om de envelop dubbelzijdig full colour te bedrukken. Zo creëert u meer ruimte voor uw uiting.

Pop up Huisje

Pop Up Kubus Out Of The Box Envelop Hersluitbaar Direct Mail

Het Pop up Huisje is een opvallende direct mail die u voor tal van promoties kan inzetten. Het formaat van het huisje is 105 mm bij 95 mm bij116 mm (inclusief hoogte dak).

Groot Huisje

Groot-pop-up-huisje

Een grote variant van het Pop up Huisje. Het Huisje is 168 mm breed en 100 mm hoog. De langere variant beschikt ook over een dakraam. Eventueel te gebruiken als pennenhouder.

Huisje – Chalet

mega-pop-up-huisje-chalet

Het mega Pop-up Huisje in chalet-vorm is 220mm lang en 100mm hoog. Voldoende ruimte voor uw boodschap.

Brievenbus

Brievenbus aan de out of the box toevoegen kan nu ook!

Het Pop up Huisje kan nu ook met een brievenbus besteld worden. Een leuke dubbelzinnige toevoeging aan deze direct mailing.

Envelop

Pop Up Kubus Out Of The Box Envelop Hersluitbaar Direct Mail

Een hersluitbare envelop. Door te kiezen voor deze envelop krijgen uw klanten de mogelijkheid om de box opnieuw te verpakken. Zo kunnen ze het verrassingseffect nog een keer ervaren.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor het huisje aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor het huisje. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Kan er een gadget in de envelop worden verpakt?
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de huisjes. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.

Ik wil graag dat mijn klant het verrassingseffect meerdere malen kan ervaren, is dat mogelijk?
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.

Wat is het papiersoort?
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.

Wat weegt het huisje?
Het huisje weegt tussen de 30-40 gram.

Andere klanten bekeken ook
Pop-up Kubus 80x110
Mini Pop-up Kubus
Hexagoon
Bekijk alle Pop-up Mailingen

Succesvolle Pop-Up Mailing Producten

Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box pop-up

Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren

Tabloo, een bezoekers- en ontmoetingscentrum in Antwerpen, stuurde onze Pop-up box met pengaten om scholen te informeren. In deze case...
Read More
Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus

Onze Pop-up springkubus is perfect voor wanneer u iets wilt vieren binnen uw bedrijf. De omhoog springende confetti geeft dit...
Read More
Jobmatch zet pop-up springkubus in om zakelijke klanten te informeren
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Jobmatch zet pop-up springkubus in om zakelijke klanten te informeren

Afgelopen maand heeft uitzend- en detacheringsorganisatie Jobmatch onze bestseller, de pop-up springkubus, ingezet om hun klanten te informeren. In deze...
Read More
Scholengemeenschap zet bijzondere direct mail in als vervanging voor open dag
Blog Case Cases Hexagoon Laatst toegevoegd Out of the Box

Scholengemeenschap zet bijzondere direct mail in als vervanging voor open dag

In deze tijd is het helaas niet mogelijk om een open dag voor toekomstige middelbare scholieren te organiseren. Van der...
Read More
1 2 3 14