Piramide Pop-up

De Pop-up mailing heeft er weer een nieuw vorm bij; de Piramide Pop-up. Een DM met een unieke vorm, die uit de envelop knalt. De opvallende Piramide Pop-up wordt verpakt in een envelop, die geheel kan worden vormgegeven in uw huisstijl, thema en al uw andere wensen. Als u de envelop openmaakt, dan kunt u de Piramide Pop-up er voorzichtig uittrekken. Als de direct mail halverwege is, dan is er geen houden meer aan; de Priramide Pop-up knalt uit de envelop.

Past de Piramide Pop-up bij uw campagne? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan van deze unieke mailing.

Sample pakket opvallende mailing

Unieke Pyramide Pop-up


 • Piramide Pop-up

  Concept Piramide Pop-up

  De Piramide Pop-up; vier driehoeken van 120×120, welke full colour kunnen worden bedrukt. De Piramide Pop-up is 100mm hoog en kan gebruikt worden voor verschillende marketingcampagnes.

  Full colour envelop

  Kies voor een originele herbeleving

  Kies voor een full colour verzendverpakking voor de Pop-up Piramide. Deze triggert niet alleen maar zorgt ook voor herkenning bij uw klant.

  TIP: verwerk een kalender op uw DM

  Piramide Pop-up met kalender

  De Piramide Pop-up is ideaal om een kalender op te verwerken. Deze kan verdeeld worden over de vier zijdes van de Piramide.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Onder constructie