Case Direct Mailing Out of the Box Confetti

Voorbeeld uitnodiging met confetti

Graag geven wij je inspiratie voor een bijzondere direct mail door dit voorbeeld uitnodiging met confetti! Een zakelijke uitnodiging voor een heugelijke gebeurtenis is namelijk niet compleet zonder een feestelijke thema. Met de toevoeging van een beetje confetti is uw uitnodiging een extra bijzondere kaart om te ontvangen. Het voorbeeld dat we in deze case zullen behandelen, is de Pop Up Kubus uitnodiging met confetti van DB events. Om iedereen uit te nodigen voor een 90-jarig jubileum wilde de klant een écht unieke kaart versturen. Wij van LocoMail droegen hier graag ons steentje aan bij.

voorbeeld-pop-up-kubus-confetti

Feestelijke uitnodiging met confetti

Naast dat de Pop Up kaarten van LocoMail op zichzelf al een bijzondere kaartensoort is, is het natuurlijk mogelijk om dit nog verder door te trekken. Door het toevoegen van een kleine hoeveelheid confetti krijgt u bij het openen van de envelop een extra verrassing: de confetti springt met de kubus mee uit de envelop.

Het voorbeeld van de uitnodiging met confetti heeft een afmeting van 110x160mm, een rechthoekige kubus. Het soort papier waar de kaart uit bestaat is 280 grams hoogwaardig afgewerkt sulfaatkarton. De luxe uitstraling van de uitnodiging met confetti is passend bij de bijzondere gebeurtenis van een 90-jarig bestaan. Op de kopse kanten van de kaart stond informatie over de bewuste avond. Op de andere zijden werden de kernwaarden van het bedrijf in kaart gebracht. Duidelijk, slim en aantrekkelijk.

Interesse in deze direct mailing?

Wanneer wij uw interesse hebben gewekt voor een bijzondere direct mailing met confetti, kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier, door een mailtje te sturen of door ons gewoon even te bellen!
Indien u eerst even op onze site wilt rondkijken, verwijzen wij u graag door naar onze Pop Up Kubus verzamelpagina waar u alle soorten Direct Mail producten kunt bekijken die verkrijgbaar zijn met als bijzondere toevoeging gekleurde confetti. U kunt de kleuren van de confetti zelf kiezen, waardoor de confetti in lijn is met de opmaak van de pop up kubus. Vragen? Neem gerust even contact met ons op. Wij staan u te woord via de telefoon of per email. Uw Direct Mailing product met confetti is in goede handen!