Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Nova Nature

Nova Nature koopt haar brede assortiment zijden bloemen, -planten, -bomen en seizoensartikelen meerdere keren per jaar in, in het Verre Oosten. Het bedrijf levert haar producten uitsluitend aan groothandels en grootverbruikers. Om bij deze partijen de terugkomst van de populaire Sally tulp bekend te maken verstuurde Nova Nature een kleurrijke spring pop-up mailing naar haar klanten.

Een opvallend spring pop-up huisje

Het pop-up huisje voor Nova Nature werd verstuurd in een full colour, met tulpen bedrukte, envelop. Een handige manier om er zeker van te zijn dat je poststuk opvalt, nog voordat deze geopend is. Daarnaast biedt de speciale envelop alle ruimte voor een uitnodigende tekst of marketingcommunie boodschap. Maar nog voordat de ontvanger de tijd heeft om de boodschap aan de binnenkant van de envelop te lezen, springt het bedrijfspand van Nova Nature, omringd door tulpen, uit de envelop. De boodschap is duidelijk te lezen op het dak van het huisje: ‘Sally is back in the house’!

Aan de binnenkant van de envelop kondigt Nova Nature dan ook inderdaad de terugkomst van de populaire tulpensoort Sally aan, inclusief haar soortgenoten. De ontvanger wordt uitgenodigd om de teruggekeerde bloemen van dichtbij te komen kijken en kan dan zelfs profiteren van een mooie kortingsactie.

Spring pop-up huisje met envelop

Hoe werkt een pop-up mailing?

De pop-up mailingen van LocoMail worden verzonden in een speciale envelop. Dit is nodig om het pop-up mechanisme te kunnen laten functioneren. De envelop is hersluitbaar, dit betekent dat de ontvanger de mailing terug kan doen in de envelop en het verrassingseffect opnieuw kan ervaren of aan iemand anders kan laten zien. Wilt u net als Nova Nature de envelop graag dubbelzijdig laten bedrukken zodat uw mailing extra opvalt, dan kunt u hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen via onze website.

Naast ons volledige assortiment mailing producten, vindt u bij LocoMail  verschillende varianten van de spring pop-up direct-mailings. Naast het spring pop-up huisje zijn er bijvoorbeeld ook verschillende formaten kubussen, een diamantvormige mailing, een rechthoekige vorm en verrassende mailings die als pennenbak gebruikt kunnen worden. Bent u benieuwd naar wat LocoMail voor uw direct mailing kan betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, zij voorzien u graag van meer informatie of denken mee over een passend concept!