Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Velux

VELUX creëert al ruim 70 jaar betere leefomgevingen onder het dak van mensen over de hele wereld, met behulp van daglicht en frisse lucht. Sinds 1988 is VELUX Nederland B.V. gevestigd in De Meern, en importeert en distribueert VELUX dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en aanverwante artikelen zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten. Om VELUX’ nieuwe standaard bij hun leveranciers onder de aandacht te brengen verstuurden zij deze speciale direct-mail. Ons Pop- up Huisje past natuurlijk perfect bij VELUX als bedrijf. Maar om ook ramen, daglicht en frisse lucht in het concept te verwerken, hebben we speciaal voor VELUX een nieuwe variant van het Huisje ontwikkeld.

Speciale direct-mail: Huisje met dakraam

Het Pop up Huisje dat voor VELUX is ontworpen met rode en witte accenten past daarmee helemaal bij de VELUX huisstijl en het nieuwe dakvenster dat VELUX met de mailing promoot. Deze direct-mail is speciaal en daarmee anders dan het standaard Pop up Huisje. Het huisje, speciaal ontwikkeld voor VELUX, is iets groter en langer dan de normale versie van het Pop up Huisje en heeft als extra detail een dakraam opening.

Speciale-direct-mail-en-envelop

Het dakraam zorgt er niet alleen voor dat de mailing geheel in VELUX stijl is, maar maakt de mailing ook nog eens functioneel. De opening in het dak kan namelijk gebruikt worden als pennen/potlodenhouder! Om de speciale direct-mail helemaal compleet te maken zijn er aan de binnenzijde van de envelop vier, met VELUX-logo, bedrukte potloden toegevoegd. En ook de envelop voor deze mailing was speciaal; in de envelop is namelijk een opening aangebracht, zodat de ontvanger meteen kan zien dat er een extra in de envelop zit. De FC bedrukte envelop met de boodschap: “Meer wit, meer licht, mee business”  in combinatie met de opening waardoor de potloden zichtbaar zijn, triggert de ontvanger om de boodschap zo snel mogelijk te openen.

speciale-direct-mail-velux

Het Pop up Huisje is een opvallende en unieke direct mail en voor onnoemlijk veel soorten communicatie-uitingen in te zetten. Is het Pop up Huisje toch niks voor u, kijk dan op onze direct mail overzicht pagina voor andere direct mail ideeën. Heeft een Pop up Mailing wel uw interesse maar past het Huisje niet bij uw boodschap? Neem dan eens een kijkje tussen de andere varianten van de Pop up Mailing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen speciale direct-mail?

Zelf ook een speciale direct-mail versturen omdat u de opening van een nieuw filiaal bekend wilt  maken? Gaat u verhuizen of wilt u het personeel bedanken? Dan bent u bij LocoMail aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat uw direct mail net zo speciaal wordt als het VELUX Huisje. Of u uw boodschap nu wilt versturen op een standaard product uit onze collectie, of iedereen wilt verrassen met een speciale op maat gemaakte direct mail!

Wanneer u vragen heeft of graag advies wilt over welk direct mailing het beste past bij uw bedrijf en/of communicatieboodschap, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag met uw vragen en denken met u mee om een succesvolle en creatieve mailing op te zetten