Home » Kalender

Kalender versturen naar werknemers, relaties en klanten

Het einde van het jaar komt in zicht. Dit betekent dat er weer vol op aan de slag kan worden gegaan met het creëren van een opvallende einde- of nieuwjaarmailing. Zoals u kunt lezen in het nieuwsblog over de laatste trends op het gebied van eindejaarsmailingen,  kiezen veel bedrijven dit jaar voor het versturen van een kalender. Verstuurbare kalenders zijn in deze periode van het jaar ontzettend populair, maar qua budget is dit niet voor elk bedrijf haalbaar. LocoMail maakt het mogelijk om al vanaf 20 stuks een gepersonaliseerde kalender te versturen. Benieuwd hoe wij dit voor u mogelijk kunnen maken? Lees dan snel verder.

Out of the Box nieuwjaarsmailing met kalender versturen

Jaarkalender verwerken op direct mail

Wanneer u een kalender wilt versturen naar werknemers, relaties of klanten, kunt u er natuurlijk voor kiezen om een maandkalender of jaarkalender te laten printen. Wanneer u deze dan vervolgens wilt versturen dan zijn hier speciale kalender enveloppen voor nodig. Dit in combinatie met het gewicht van een gemiddelde jaar kalender maakt het versturen van kalenders vaak een dure mailing. Efficiënter en kostenbesparend is het wanneer u ervoor kies om een compacte kalender te verwerken op uw eindejaar- of nieuwjaar mailing. Door het versturen van een mailing en een kalender te combineren, bespaart u niet alleen op de verzendkosten. Het zorgt er ook voor dat een mailing die wellicht normaal gesproken in de prullenbak verdwijnt, nu het hele jaar in het zicht blijft! Maak handig gebruik van dit feit, en verwerk naast de compacte kalender ook een duidelijke boodschap, uw USP’s of contactgegevens op de mailing. En maak er optimaal gebruik van dat uw mailing en daarmee uw bedrijf langdurig in het zicht is.

Eindejaarsmailing met kalender en pennenbak versturen

Mogelijkheden direct mail producten

Nu vraagt u zich wellicht af welke van onze direct mail producten zich het beste lenen voor het integreren van een kalender.  Doordat van alle producten het ontwerp naar eigen wens en inzicht kan worden ingericht, kan op vrijwel alle producten een kalender worden verwerkt. Het is echt niet zo dat het op alle producten het gewenste effect zal hebben. Op bijvoorbeeld de Pop-up Kubus varianten van 90mm x 90mm en 100mm x 100mm komt de kalender goed tot zijn recht en ook op de Piramide en Hexagoon variant kan een compacte jaarkalender worden verwerkt. Combineer deze producten bijvoorbeeld met de pengaten optie, en de mailing wordt multifunctioneel. Ook de Hexagoon Pennenbak leent zich perfect voor het printen en versturen van een kalender.

Kalender versturen op eindejaarsmailing

Ook andere direct mail producten lenen zich voor een eindejaar- of nieuwjaarsmailing. Het verwerken van een kalender is echter dan niet de meest geschikte functionaliteit om op te nemen in het ontwerp. Want natuurlijk biedt ook de 150mm x 150mm genoeg ruimte voor een kalender, echter zal deze door zijn grootte niet zo snel op het bureau van de ontvanger belanden. Elk origineel direct mail product biedt tal van mogelijkheden voor een creatief ontwerp. Wilt u advies over welk product het beste past bij uw boodschap en opmaak? Neem dan contact op met onze medewerkers. Samen met u gaan we op zoek naar het product dat naadloos aansluit op uw boodschap, bedrijf en visie. Om zo een succesvolle mailing te produceren.