• Hexagoon Pennenbak direct mail product

Hexagoon Pennenbak

Er is een nieuw, opvallend mailingproduct ontwikkeld: de Hexagoon Pennenbak. Deze budget mailer kan voor verschillende doeleinden worden ingezet en biedt u veel mogelijkheden voor het verschaffen van informatie. Deze direct mail fungeert als pennenbak, en zodoende staat uw boodschap altijd op het bureau van de klant. Door de vele ruimte die de pennenbak biedt, is het bijvoorbeeld ideaal om een kalender op te verwerken met daar op alle belangrijke data van uw bedrijf. De Hexagoon kan aan zes kanten, full colour, worden bedrukt in uw eigen huisstijl. Ga snel aan de slag met deze budget mailer en breng uw bedrijf en boodschap op een ludieke manier onder de aandacht van uw klant.

Sample pakket opvallende mailing


 • Pennenbak

  Mogelijkheid om pennen in de Hexagoon te zetten

  De Hexagoon Pennenbak is ervoor bedoeld om pennen in te zetten. De ontvanger krijgt een bruikbaar product dat op het bureau kan blijven staan na ontvangst. Hierdoor blijft uw boodschap langer zichtbaar.

  Plat versturen

  Plat verstuurde budget mailer: hexagoon pennenbak in een envelop

  De Hexagoon Pennenbak wordt plat verstuurd in de envelop. De ontvanger van deze direct mail kan de Pennenbak in één simpele handeling in elkaar schuiven. Dit maakt de Hexagoon Pennenbak een budget mailer.

  Blanco envelop

  Blanco envelop zakelijke mailing

  Standaard gaat de Hexagoon Pennenbak met een blanco envelop. Op deze envelop kunnen de adresgegevens worden verwerkt.

  boven

  Venster envelop

  De envelop kan ook full colour bedrukt worden

  Een venster envelop behoort ook tot de mogelijkheden. Optioneel: u kunt er voor kiezen om de envelop full colour te laten bedrukken. Dit maakt uw mailing tot een opvallend en passend geheel.

  Begeleidende brief

  Bijgevoegde Brief optioneel dubbelzijdig

  Voor meer communicatieruimte kunt u ervoor kiezen om een brief bij te voegen in de envelop. De brief kan enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de Hexagoon Pennenbak aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Hexagoon Pennenbak. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Kan het product dubbelzijdig worden bedrukt?
  Standaard bieden wij het product enkelzijdig bedrukt aan maar het is mogelijk om deze dubbelzijdig te laten bedrukken.

  Is het mogelijk om eigen drukwerk aan te leveren dat verpakt moet worden bij het product?
  Ja, dat is mogelijk zolang het maar binnen de afmetingen van de envelop blijft.

  Wat weegt de Hexagoon Pennenbak?
  De Hexagoon Pennenbak weegt tussen de 40-50 gram.