Hexagoon Pennenbak

Er is een nieuw, opvallend mailingproduct ontwikkeld: de Hexagoon Pennenbak. Deze budget mailer kan voor verschillende doeleinden worden ingezet en biedt u veel mogelijkheden voor het verschaffen van informatie. Deze direct mail fungeert als pennenbak, en zodoende staat uw boodschap altijd op het bureau van de klant. Door de vele ruimte die de pennenbak biedt, is het bijvoorbeeld ideaal om een kalender op te verwerken met daar op alle belangrijke data van uw bedrijf. De Hexagoon kan aan zes kanten, full colour, worden bedrukt in uw eigen huisstijl. Ga snel aan de slag met deze budget mailer en breng uw bedrijf en boodschap op een ludieke manier onder de aandacht van uw klant.

Sample pakket opvallende mailing

Pennenbak

Mogelijkheid om pennen in de Hexagoon te zetten

De Hexagoon Pennenbak is ervoor bedoeld om pennen in te zetten. De ontvanger krijgt een bruikbaar product dat op het bureau kan blijven staan na ontvangst. Hierdoor blijft uw boodschap langer zichtbaar.

Plat versturen

Plat verstuurde budget mailer: hexagoon pennenbak in een envelop

De Hexagoon Pennenbak wordt plat verstuurd in de envelop. De ontvanger van deze direct mail kan de Pennenbak in één simpele handeling in elkaar schuiven. Dit maakt de Hexagoon Pennenbak een budget mailer.

Blanco envelop

Blanco envelop zakelijke mailing

Standaard gaat de Hexagoon Pennenbak met een blanco envelop. Op deze envelop kunnen de adresgegevens worden verwerkt.

Venster envelop

De envelop kan ook full colour bedrukt worden

Een venster envelop behoort ook tot de mogelijkheden. Optioneel: u kunt er voor kiezen om de envelop full colour te laten bedrukken. Dit maakt uw mailing tot een opvallend en passend geheel.

Begeleidende brief

Bijgevoegde Brief optioneel dubbelzijdig

Voor meer communicatieruimte kunt u ervoor kiezen om een brief bij te voegen in de envelop. De brief kan enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de Hexagoon Pennenbak aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Hexagoon Pennenbak. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Kan het product dubbelzijdig worden bedrukt?
Standaard bieden wij het product enkelzijdig bedrukt aan maar het is mogelijk om deze dubbelzijdig te laten bedrukken.

Is het mogelijk om eigen drukwerk aan te leveren dat verpakt moet worden bij het product?
Ja, dat is mogelijk zolang het maar binnen de afmetingen van de envelop blijft.

Wat weegt de Hexagoon Pennenbak?
De Hexagoon Pennenbak weegt tussen de 40-50 gram.

Succesvolle Voorbeelden Hexagoon Pennebak:

Custom made Boekenbon voor Plusworks
Case Cases custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Boekenbon voor Plusworks

Deze Custom made Springkubus Boekenbon voor Plusworks is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt is. De Boekenbon...
Read More
Cadeaukaart CoolBlue
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Cadeaukaart CoolBlue

Cadeaukaart met een twist: de CoolBlue cadeaubon genaamd ‘Cadeausje’! Een bijzondere manier om de Pop Up Kubus te gebruiken. Bij...
Read More
Voorbeeld uitnodiging met confetti
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Voorbeeld uitnodiging met confetti

Graag geven wij je inspiratie voor een bijzondere direct mail door dit voorbeeld uitnodiging met confetti! Een zakelijke uitnodiging voor...
Read More
Mini Pop-up Direct Mail Voorbeeld Eventivation
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Mini Pop-up Direct Mail Voorbeeld Eventivation

Speciale gebeurtenissen vragen om een special aanpak en de Mini Pop-up direct mail is een goed voorbeeld van een mailing...
Read More
1 2 3 11