Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Hexagoon Pennenbak Plaxis

In samenwerking met Plaxis hebben wij afgelopen week de Hexagoon Pennenbak gelanceerd. Deze nieuwe vorm van direct mail is een mailingproduct dat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Plaxis heeft ervoor gekozen om deze budget mailer in te zetten als eindejaarsmailing. Hiervoor heeft Plaxis een kalender van 2016 ontworpen voor op de Hexagoon Pennenbak. Daarnaast is er op de direct mail extra informatie over het bedrijf te vinden. De combinatie van een boodschap met een functionaliteit, als een agenda en pennenbak, zorgt voor een langdurig effect. De ontvanger kan namelijk de pennenbak het hele jaar op het bureau laten staan. De Hexagoon Pennenbak is full colour bedrukt. Daarnaast heeft Plaxis ook de envelop laten bedrukken in dezelfde stijl als de pennenbak. Met een bijpassende envelop en begeleidende brief is deze direct mail een geheel geworden. De ontvanger kreeg een totaalpakket binnen, met informatie over het bedrijf, een bruikbaar direct mailingproduct en een mooie bedrukte envelop.

Hexagoon Pennenbak en andere direct mail als eindejaarsmailing

Plaxis heeft specifiek de Hexagoon Pennenbak ingezet als eindejaarsmailing. De vorm is uniek en functioneel en heeft veel communicatieruimte. Maar ook de andere direct mailings van LocoMail kunnen ingezet worden als eindejaarsmailing. Een eindejaarsmailing bevat niet per se een kalender, deze kan ook een kerst wens, nieuwjaarswens, een eindejaarsactie of een uitnodiging voor een borrel bevatten. Kies de direct mail die bij uw boodschap past en verras uw ontvanger met een opvallende direct mail en een persoonlijke wens voor de feestdagen.

Andere manieren om direct mail in te zetten

Naast de eindejaarsmailing kunt u direct mailingproducten ook inzetten voor andere gelegenheden. Het grootste voordeel van de Hexagoon Pennenbak, Hexagoon Pennenhouder en Out of the Box Pennenhouder is dat deze een functie hebben. De ontvanger kan de direct mail producten gebruiken voor op het bureau. Doordat uw bedrijf prominent in beeld staat, blijft uw bedrijfsnaam dus ook langer in het geheugen van de ontvanger. Zet er informatie op over uw bedrijf, een aankomend evenement of informatie over een nieuw product. Ook alle direct mail producten van LocoMail zonder functioneel kenmerk vallen op tussen andere direct mailings. Is de Hexagoon Pennenbak ook de direct mail die u wilt versturen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een ander direct mailing product? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.