Eindejaarsmailingen

Het einde van het jaar komt in zicht en het wordt weer tijd om eindejaarsmailingen te versturen. Stuur een kerstwens, nieuwjaarswens of nodig de medewerkers van uw bedrijf uit voor een kerstborrel om het jaar op een gezellige manier af te sluiten. Alle direct mail producten van LocoMail lenen zich voor unieke eindejaarsmailingen. Onder andere doordat ze opvallen en veel communicatieruimte bieden. Hierdoor kunt u meer dan alleen prettige feestdagen wensen op de mailing. Denk er bijvoorbeeld aan om een bijzondere, inspirerende uitspraak voor het nieuwe jaar of een eindejaarsactie op de mailing te verwerken. Een eindejaarsmailing biedt volop kansen.

Sluit een succesvol jaar spetterend af en begin het nieuwe jaar met een klapper van een eindejaarsmailing. Verras uw zakelijke relaties met een dankbetuiging voor het afgelopen jaar of motiverende woorden voor het nieuwe jaar. Bent u opzoek naar een originele en unieke eindejaarsmailing die indruk maakt? Laat u inspireren door de verschillende opvallende producten van LocoMail,\. Bijvoorbeeld de Pop-up Kubus en de Hexagoon Pennenbak. Doe ideeën op door onderstaande eindejaarsmailingen van bedrijven die u voor gingen. Vragen voor uw eindejaarsmailing? Neem dan contact op met de medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle eindejaarsmailing op te zetten.

Voorbeelden eindejaarsmailingen

Kerstmailing op Turning Card en Pop up Kubus Nieuwjaarsmailing custom-made voor Lidl. Originele Eindejaarsmailingen voor relaties of werknemers.
Originele eindejaarsmailing Turning Card met nieuwjaarswens Eindejaarsmailing met nieuwjaarswens 5Card Kerstmailing op een BliQje
Opvallende eindejaarsmailing Pop up kubus Eindejaarsmailing op een Movecard Kersmailing op een originele pop-up kaart.

Bekijk alle direct mail producten