Case Direct Mailing Power Pennenbak IPAR

Power Pennenbak voor IPAR

IPAR industrial partners heeft gekozen om een Power Pennenbak in te zetten als marketing tool hun relaties uit te nodigen om zich in te schrijven voor de IPAR nieuwsbrief. IPAR is al ruim 50 jaar  een leverancier van onderdelen voor industriële voertuigen en machines.

De Hexagoon Pennenbak heeft veel kenmerken van een goede direct mail; op de direct mail staat een duidelijke call-to-action verwerkt. Op de direct mail is een duidelijke call to action verwerk (lees : actie die moet worden uitgevoerd door de ontvanger) namelijk het inschrijven voor de nieuwsbrief, met als beloning een mooi cadeau. De vormgeving van de Power Pennenbak sluit aan bij het bedrijf door onder anderen het kleurgebruik en beeldmateriaal. Als laatste; de marketing tool is ook nog eens multifunctioneel, deze kan door één simpele vouwbeweging gebruikt worden als pennenbak worden.

Mogelijkheden Power Pennenbak

De Power Pennenbak wordt standaard eenzijdig full colour bedrukt. Indien gewenst is het ook mogelijk om het pennenbakje tweezijdig te laten bedrukken. Voor deze direct mail geldt net als voor onze andere producten dat u deze helemaal zelf invulling kan geven. De Hexagoon Pennenbak is uitermate geschikt voor zowel kleine- als grote communicatie-uitingen. Wilt u nog meer kwijt? Het is mogelijk om een begeleidende brief toe te voegen in de envelop. De envelop kan op maat gemaakt worden: envelop met venster, logo drukken op de envelop of aflopend printen behoren tot de mogelijkheden.

Uw eigen Power Pennenbak mailing

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw eigen Hexagoon Pennenbak of andere direct mails? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij kunnen u helpen met het vinden van de meest effectieve mailing voor uw bedrijf. Tip: het einde van jaar komt in zicht, en de Power Pennenbak leent zicht perfect om als eindejaarsmailing te sturen. Op deze direct mail is ruimte genoeg om een jaarkalender 2017 te verwerken met o.a. feestdagen en andere belangrijke data die relevant zijn voor uw bedrijf.  Zo blijven uw relaties op de hoogte. Naast dat hebben ze ook een handig product in handen om hun pennen in op te bergen.