Case Direct Mailing Hexagoon Pennenbak Adfiz

Adfiz is een branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs en richt zich op het geven van inzicht aan klanten bij het maken van financiële beslissingen. Zij wilden hun klanten bereiken en informeren via een opvallende direct mail. Om dit te realiseren hebben wij voor Adfiz een Hexagoon Pennenbak gemaakt. Dit promotiemateriaal beschikt over zes kanten waardoor de klant geïnformeerd kan worden over alle punten die Adfiz in de boodschap wilde verwerken: nieuwe diensten in 2017, kortingsregelingen, evenementen in 2017, eerste hulp bij compliance, de 5 belangrijkste lobbydossiers en de SWO’s, de community en het meldpunt voor klachten. Daarnaast beschikt de promotionele pennenbak over opvallende kleuren die aansluiten bij de huisstijl. Desktop promotiemateriaal bleek ideaal en functioneel voor Adfiz aangezien de pennenhouder op het bureau kan worden geplaatst van de klant, waardoor de klant constant wordt herinnerd aan de boodschap.

Desktop-promotiemateriaal-Adfiz

Desktop promotiemateriaal met een opvallende boodschap

Voor Adfiz is gebruik gemaakt van een promotionele pennenbak in de vorm van een Hexagoon Pennenbak. Deze vorm van promotie is zeer geschikt voor zakenrelaties, klanten of werknemers waarbij het van belang is dat de boodschap goed opvalt. Daarnaast kan de pennenbak in gebruik worden genomen door de klant waardoor er een constante reminder aan de boodschap op het bureau staat.

LocoMail biedt verschillende varianten van promotionele pennenbakken. Bij het kiezen van de Hexagoon Pennenbak staat het product volledig in teken van de pennenhouder. Daarnaast kan het gemakkelijk door de brievenbus, omdat dit promotiemateriaal plat wordt verstuurd. Vervolgens kan de klant de pennenbak simpel in elkaar schuiven. Er is veel ruimte voor tekst aan de verschillende kanten waardoor u dit desktop promotiemateriaal kunt inzetten voor verschillende doeleinden en soorten informatie. Uiteraard kan de pennenbak full colour worden bedrukt in de huisstijl van uw bedrijf. De Hexagoon Pennenbak gaat standaard samen met een blanco envelop. Extra mogelijkheden voor op de envelop zijn het verwerken van uw adresgegevens, het laten plaatsen van een venster en het full colour laten bedrukken. Zo kunt u de envelop laten passen bij de pennenbak en de direct mail extra laten opvallen.

Vraag een offerte aan om uw eigen Hexagoon Pennenbak te laten produceren als u overtuigd bent. Indien u nog twijfelt kunt u kiezen om een gratis sample pakket aan te vragen. Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar om u informatie te geven over de mogelijkheden voor dit product.