Home » Promotionele Pennenbakken en Penhouders

Promotionele Pennenbakken en Penhouders

Een originele en opvallende direct mail versturen blijkt nog niet zo gemakkelijk. Met het assortiment DM producten van LocoMail komt u al een heel eind, maar wilt u naast opvallend en uniek ook een functioneel product versturen? Dan is zijn Promotionele Pennenbakken misschien precies wat u zoekt.

Het toevoegen van een pennenhouder aan de direct mail geeft uw mailing een functioneel karakter. Na het verrassingseffect bij het openen van de mailing, blijft uw boodschap ook nog eens langer in het zicht. Promotionele Pennenbakken misstaan namelijk niet op het bureau van de ontvanger. Verstuur een Promotionele Pennenbak naar uw zakenrelaties, klanten of werknemers en ze verliezen uw bedrijf en boodschap niet uit het oog. Combineer de pengaten bijvoorbeeld met een agenda, en uw eindejaarsmailing blijft gedurende het hele jaar in het zicht van de ontvanger. Een opvallende mailing met een langdurig effect voor uw promotionele boodschap!

Wat betreft Promotionele Pennenbakken hebben wij verschillende mogelijkheden. Allereerst hebben wij van de Pop up Mailingen twee varianten met pengaten. De standaard Out of the Box van 9 centimeter bij 9 centimeter, is ook beschikbaar als pennenhouder. Naast de Kubus is ook de Hexagoon Pop up Mailing beschikbaar met pengaten. Voor beide producten is het toevoegen van de pengaten een extra optie. Deze doet niets af aan het verrassingseffect van de mailing.

Wilt u een product dat volledig in het teken staat van de pennenhouder? Dan is de Hexagoon Pennenbak het meest geschikt. Deze budgetmailer wordt plat verstuurd, en de ontvanger kan de promotionele pennenbak met een simpele beweging in elkaar schuiven. De Hexagoon Pennenbak biedt genoeg ruimte voor uw promotionele communicatie. Ook voor het toevoegen van een agenda is deze mailing geschikt. Combineer uw pennenbak en mailing en maak van uw Promotionele Pennenbak een echte eyecatcher voor op elk bureau.

Voorbeelden Promotionele Pennenbakken

Bekijk alle direct mail producten