Case Direct Mailing Hexagoon Pennenhouder Style at Home

Style at Home is een organisatie die tijdelijke inrichtingen verhuurt. Dit betreft tijdelijke inrichtingen die verhuurt of verkocht gaan worden en daarvoor sfeervol en gezellig moeten ogen. De leegstaande woningen en panden worden gestyled voor makelaars en huiseigenaars, waardoor het meer in de smaak zal vallen bij de kijkers. Met het motto “We style, you sell” houdt Style at Home zich hier sinds 2010 mee bezig. Style at Home heeft gebruik gemaakt van een Hexagoon Pennenbak om klanten te bedanken voor de creatieve samenwerking.

De promotionele pennenhouder bevat een kalender en meerdere sfeerafbeeldingen. De kleuren van de kalender sluiten geheel aan bij de huisstijl van de organisatie, aangezien het product full colour aan zes kanten bedrukt kan worden naar wens. Andere elementen op de Hexagoon pennenbak zijn de slogan de het logo. Daarnaast wordt nog een keer de website benadrukt, wat Style at Home precies aanbiedt en welke effecten hun service heeft.

Style at home promotionele pennenhouder

Mogelijkheden van de verschillende direct mail producten

Een van de voordelen van dit direct mail product is dat er veel informatie op geplaatst kan worden. De boodschap staat altijd op het bureau van de klant, waardoor de pennenbak een nog hogere attentiewaarde heeft. Daarnaast is de DM ook nog eens heel nuttig: geen losse pennen meer op het bureau. Style at Home heeft ervoor gekozen niet gebruik te maken van een standaard envelop, maar van een hersluitbare envelop. Hierdoor krijgen de klanten de mogelijkheid om het product opnieuw opgevouwen te verpakken. Op deze envelop zijn het logo en de slogan geplaatst van de organisatie. Andere mogelijkheden zijn een blanco envelop of een venster envelop. Mocht u veel belangrijke informatie willen delen, bestaat ook de optie om een begeleidende brief toe te voegen in de envelop, welke enkel- en dubbelzijdig kan worden bedrukt.

Bekijk onze DM voorbeelden om te lezen hoe andere bedrijven onze opvallende direct mail producten hebben ingezet. Bent u geïnteresseerd in een van deze producten? Vraag dan een gratis sample pakket of offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken voor een perfect direct mail product.