Case Direct Mailing Turning Card Douwe Egberts

De unieke Turning Card is mogelijk in elke denkbare vorm, zoals deze Klapkaart voor Douwe Egberts. Een klapkaart is een mailing waar op een kleine oppervlakte, maximale ruimte gecreëerd wordt voor communicatieve doeleinden. Deze mailing kan op verschillende manieren vormgegeven worden.

klapkaart-douwe-egberts

Voor Douwe Egberts is de Turning Card vormgegeven in het logo. Bij elke vouw wordt op deze kaart nieuwe informatie zichtbaar. Door de Turning Card vorm te geven in het logo van uw merk is dit een unieke manier voor de branding van uw merk. Door middel van een opvallende mailing laat u een verrassende indruk achter. Gebruik de Klapkaart bijvoorbeeld als uitnodiging voor een evenement of om informatie toe te lichten over uw merk en/of bedrijf.

LocoMail heeft de Turning Card geoptimaliseerd, waardoor deze in verschillende vormen en maten te verkrijgen is. De invulling hiervan is aan u. De kaart wordt daarnaast niet gelamineerd, waardoor deze een stuk duurzamer is. De Klapkaart is daarnaast full colour te bedrukken in de huisstijl van het merk of bedrijf. Ondanks dat de kaart op het eerste gezicht misschien simpel lijkt, is deze dat niet. De kaart kan maar liefst 4 keer geklapt worden, waarbij er elke keer nieuwe informatie verschijnt. Elke vouw is anders, je maakt nooit precies dezelfde beweging om een nieuwe kant te onthullen.

klapkaart

Interesse gekregen in deze bijzondere mailing? Neem gerust even contact met ons op of bekijk het volledige aanbod aan draaikaarten die oneindig te ‘klappen’ zijn! LocoMail is uw partner in originele direct mailing, wij hebben meer dan 17 jaar ervaring.