Case Direct Mailing Pop Up Card Woonfonds

Het Woonfonds heeft ervoor gekozen om bij ons een Pop-up Card te laten maken over de verbouwemmer. Dit is een informatieve direct mailing die naar zakelijke klanten is gericht. Op de voorkant staat een grote afbeelding met een koptekst, en op het eerste gezicht lijkt het een normale dubbele kaart. Maar zodra de direct mailing wordt geopend komt er in het midden een emmer omhoog. De emmer is geheel op maat gemaakt, want deze hebben wij niet als standaard ontwerp en is daarmee dus een afwijkende Pop-up. Dit is absoluut de eye-catcher van de direct mailing en dit element zorgt dus voor het verrassingseffect bij het openen van de mailing. Een op maat gemaakte Pop-up en in dit geval de Emmer, zorgt ervoor dat de boodschap duidelijk overkomt. In dit geval is een emmer toepasselijk omdat het in de mailing gaat over de verbouwemmer. In de kaart naast de emmer staat nog extra tekst geschreven om meer uitleg te geven over de verbouwemmer en hoe het Woonfonds daarmee omgaat. Verder staat op de kaart extra informatie over wat het Woonfonds nog meer aanbiedt voor ‘extra woongenot’.

Mogelijkheden van de Pop-up Card

Voor de Pop-up Card is een standaard vorm beschikbaar als Pop-up in de kaart, maar het Woonfonds heeft daar zijn eigen draai aan gegeven. Hierdoor wordt het echt een unieke direct mailing en kun je hem helemaal aanpassen naar uw eigen wensen. Neem contact op met één van onze medewerkers om te overleggen over de mogelijkheden voor een op maat gemaakte Pop-up. Naast de Pop-up in de kaart kan het formaat van de Pop-up Card ook nog verschillen. De normale Pop-up Card is 20×20 cm, plano 20×40 cm, maar het is ook mogelijk om een kleiner formaat van de Pop-up Card te bestellen. Deze is 15×15 cm, plano 15×30 cm. Bedenk hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw direct mailing en welk formaat hiervoor het meest geschikt is. Een op maat gemaakte Pop-up voegt waarde toe aan uw direct mailing; voor zowel de grote als de kleine variant.

De Pop-up Card uw zakelijke direct mailing?

Is de Pop-up Card de zakelijke direct mailing die u wilt versturen naar zakelijke partners of klanten? Vraag dan een offerte aan. Als u vragen heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag met al uw vragen en kunnen samen met u een passende zakelijke direct mail samenstellen. Kijk voor andere Pop up mailingen ook naar onze Pop up Kubus als u twijfelt over de Pop-up Card. Lees in het overzicht van alle cases over andere bedrijven die onze zakelijke direct mailingen hebben ingezet.