Case Direct Mailing Vogelhuisje Zeeuwland

Zeeuwland heeft het Vogelhuisje mailing ingezet om bewoners te informeren dat de werkzaamheden aan hun woning zijn afgerond. Het Vogelhuisje mailing is een unieke manier van direct mail, omdat deze gelamineerd is.

Vogelhuisjemailing van Zeeuwland

Op de envelop staat het logo van Zeeuwland met een tekst waarop te lezen is dat de werkzaamheden aan de woningen zijn afgerond. Als u de envelop aan de rechterkant opent kunt u het Vogelhuisje eruit halen. Op de direct mail ziet u het logo van Zeeuwland en op het dak ziet u zonnepanelen. Zowel de envelop als het Vogelhuisje hebben een houtachtige kleur opgedrukt gekregen. Naast het huisje zit er ook een inlegkaart in de envelop. Op die inlegkaart geeft Zeeuwland tips over energiebesparing.

Vogelhuisje mailing

De mailing met het Vogelhuisje zorgt ervoor dat u op een unieke manier uw informatie kunt overbrengen naar de ontvanger. Het Vogelhuisje is gelamineerd en zowel de envelop als het huisje zijn full colour te bedrukken. Doordat deze vorm van direct mail zo opvallend is zorgt het voor een hoge attentiewaarde.

Direct mail is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Het wordt voornamelijk gebruikt om snel en persoonlijk een grote groep ontvangers te bereiken. Denk daarbij aan het delen van informatie over een product of om een partnerschap met een ander bedrijf aan te kondigen.

Heeft deze manier van direct mail uw interesse gewekt? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen waarbij u kunt aangeven wat uw wensen zijn. Daarnaast kunt u ook een Sample Box aanvragen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. LocoMail helpt u graag!