Case Direct Mailing Twin Slider Vekoma

De Twin Sliders direct mail met een spannende verrassing: de Twin Slider voor Vekoma. De schuifkaart heeft LocoMail in alle vormen en maten. De Twin Slider is een direct mailing die de nieuwsgierigheid van de ontvanger wekt. En dat is wat de Twin Sliders direct mail voor Vekoma zeker doet. Door het ontwerp wordt de aandacht van de ontvanger meteen getrokken.

Twin Slider Vekoma

Opvallend ontwerp

Door aan het rechter paneel te trekken komt er aan de andere kant gelijktijdig een paneel tevoorschijn. Vekoma heeft goed gebruik gemaakt van de vorm en het verrassingseffect van de kaart. De achtbaan loopt namelijk door in de zijpanelen. Daarnaast past de afbeelding van de achtbaan perfect bij de slogan die op de voorkant van de Slider staat. Deze Twin Slider is geproduceerd op een Indigo en met een mat laminaat afgewerkt. Dit geeft de kaart naast een goede kwalitatieve afdruk ook een luxe uitstraling.

Vekoma Twin Slider

De achterkant van de Twin Slider is gebruikt als brochure. Hier wordt toegelicht wat Vekoma doet en waar zij voor staan. Daarnaast hebben zij ook hun contactgegevens hier geplaatst. Deze opvallende Twin Sliders direct mail kunnen niet alleen als brochure ingezet worden, maar ook als giveaway of ter introductie van een nieuw product. Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere Twin Slider, neem dan gerust contact met ons op.

Deze unieke Schuifkaart wordt in zijn geheel full colour bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is uitgeschoven 100mm x 412mm. De uitgeschoven panelen zijn 96mm x 134mm. De Twin Sliders direct mail kan als selfmailer besteld worden of indien gewenst kunnen wij deze in envelop couverteren.

Twin Sliders Vekoma

Benieuwd naar de werking en de mogelijkheden van deze unieke kaart? Vraag geheel vrijblijvend een demopakket en/of offerte aan. Twijfelt u of deze direct mailing geschikt is voor uw boodschap? Kijk dan vooral nog even bij onze andere mailing producten.