Case Direct Mailing Twin Slider Uitschuifkaart Het Rijks VMBO Campus

Om de ontvangers te informeren over een verhuizing heeft Het Rijks VMBO campus de Twin Slider Schuifkaart laten maken. Het Rijks VMBO campus heeft ervoor gekozen om deze informatieve mailing te gebruiken, zodat ze op een gemakkelijke manier hun informatie duidelijk kunnen overbrengen naar de ontvanger. De Twin slider Schuifkaart is een informatieve mailing, die door het schuifeffect een hoge attentiewaarde garandeert.

De Schuifkaart voor het rijks VMBO campus.

Op de voorkant van de kaart ziet u in het groot de tekst ‘Verhuisbericht’. Ook het logo van Het Rijks VMBO campus met daarachter een afbeelding van verhuisdozen is te zien op de voorkant van de direct mail. Als u aan de rechterkant van deze kaart trekt, dan komen er nog 2 pagina’s tevoorschijn. Op de linkerkant is een afbeelding bedrukt waarop kinderen aan een verhuisdoos trekken. Op de rechterkant wordt meer informatie gegeven over de verhuizing.

Uitgeschoven kaart voor Het rijks VMBO campus.

De Twin slider direct mail geeft u de optie om op een originele manier veel informatie op een duidelijke manier over te brengen naar de ontvanger. De Schuifkaart is volledig naar eigen wens te ontwerpen. U kunt de direct mail full colour bedrukken. Dat kan in de huisstijl van uw bedrijf.

U kunt direct mail gebruiken om een grote groep ontvangers snel en persoonlijk te benaderen. Direct mail wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven om informatie over hun product/bedrijf toe te lichten. Ook kan direct mail gebruikt worden om een samenwerking aan te kondigen.

Heeft deze blog uw interesse in de Schuifkaart vergroot? Vraag dan gratis een offerte of sample box aan. Heeft u nog vragen over deze direct mail? Neem dan gerust even contact met ons op. LocoMail denkt graag met u mee.