Case Direct Mailing Twin Slider Nutricia

Nutricia is de bekendste aanbieder van baby- en kindervoeding. Om medisch professionals te informeren over een nieuw exclusief platform, heeft Nutricia de Twin slider direct mailer verstuurd. Dit platform, genaamd Nutricia Academy, biedt medisch professionals toegang tot nieuws, events en een bibliotheek uit deze branche. Zo krijgen zij nieuws over producten en services, artikelen en onderzoeken te lezen. Daarnaast kan de doelgroep zich gemakkelijk inschrijven voor de events, congressen en masterclasses van Nutricia op het platform. De Twin Slider is één van onze dm voorbeelden die ingezet kan worden voor een dit doeleinde.

Twin Slider uitschuifkaart Nutricia direct mailing

De Twin Slider als unieke uitschuifkaart direct mailing

De Twin Slider is een DM dat bestaat uit twee uitschuif gedeelten waarop extra informatie kan worden vermeld. Door aan het rechter paneel te trekken, komen alle twee de gedeeltes aan beide kanten tevoorschijn. Hierdoor kent de Twin Slider een uniek verrassingseffect en zal deze direct opvallen zodra de doelgroep het ontvangt. Een leuk voordeel van deze direct mailing, is dat de Twin Slider een selfmailer is. Deze Twin Slider wordt verstuurd zonder envelop, en valt daarom goed op tussen de reguliere poststukken.

De direct mail kan volledig gepersonaliseerd worden, naast de mogelijkheid om de uitschuifkaart op 6 vlakken full colour te bedrukken. Een eigen ontwerp aanleveren kan gemakkelijk door onze opmaakbestanden en werkinstructie aan te vragen via de website. Deze originele direct mailing kan worden ingezet voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan de introductie van een nieuw product, een opening van een nieuw filiaal of als informatieve give-away tijdens een beurs.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of heeft u een specifieke vraag over dit product? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag de perfecte direct mailing op te stellen.