Case Direct Mailing Twin Slider Van Elst

De Twin Slider kan worden ingezet voor diverse doeleinden. Zo ook als bijzondere en opvallende Save the Date kaart. Van Elst Grafische Afwerking ging uw bedrijf voor door deze uitschuifkaart te versturen naar haar klanten. De boodschap van de kaart is gelijk duidelijk door de tekst op de voorzijde van de direct mailing: ‘Choose a side’. Het verrassingseffect van de Twin Slider sluit daarnaast perfect aan bij deze boodschap. Door aan het rechter paneel te trekken komen er namelijk gelijktijdig aan de linker- en rechterkant een paneel uit de kaart. Aan de linkerzijde kan men kiezen voor optie A en aan de rechterzijde van optie B. Van Elst Grafische Afwerking heeft deze direct mailing daarnaast ook interactief gemaakt, door de klanten hun keuze door te laten geven via een verwijzing met een QR code. Deze staat vermeldt op de achterzijde van de kaart. Door de keuze op de website in te voeren, krijgen de klanten de datum toegezonden. Omdat deze informatie is vermeldt op de achterzijde van de kaart, is de ontvanger eerst nieuwsgierig gemaakt door de boodschap op de voorzijde. De voor- en achterzijde zijn, net als de panelen, compleet gedrukt in de gewenste opmaak.

Save the Date kaart op een Twin Slider direct mail voor Van Elst

Save the Date kaart of een andere boodschap op uw DM

Wilt u ook dat het verrassingseffect van de direct mail goed aansluit bij uw boodschap? Hierdoor wordt uw direct mailing namelijk nog effectiever. Bij LocoMail kunnen wij u deze oplossing bieden! Al onze direct mail producten beschikken over een uniek verrassingseffect en zijn hierdoor zeer effectief en opvallend. Hierdoor heeft u genoeg keuze om een opvallend direct product te laten ontwikkelen, waarbij uw boodschap gegarandeerd een hogere attentiewaarde heeft. Zet bijvoorbeeld het Pop-up Huisje in bij een verhuizing of opening, of de Puzzel als u een cadeautje aanbiedt aan uw klanten of medewerkers. Het Mini T-Shirtje kan vooral sterk overkomen als u een evenement bekend wilt maken dat uw bedrijf sponsort. Onze direct mailings zijn werkelijk in te zetten voor alle soorten doeleinden. Bekijk alle direct mail ideeën om inspiratie op te doen voor de ideale direct mailing voor uw boodschap!

Heeft u nog vragen of hoe u de boodschap van uw bedrijf het beste kan laten aansluiten bij onze effectieve direct mail producten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.