Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Reinaerdt

Reinaerdt heeft ervoor gekozen om deze Turning Card te gebruiken om wat meer over hun bedrijf te vertellen en waar Reinaerdt voor staat. De Turning Card is een unieke Direct Mail die op een overzichtelijke manier ervoor zorgt dat u de ruimte op de kaart goed kunt benutten. Dit komt omdat elke keer als u de kaart vouwt, er nieuwe informatie tevoorschijn komt.

De visie van reinaerdt

Op de voorkant van deze Direct Mail ziet u twee medewerkers van Reinaerdt met de tekst ‘Ons DNA’ eronder. Op de achterkant staat het logo van Reinaerdt, hun bedrijfsinformatie en ze vertellen waar de inhoud van de kaart over gaat. Als u nu de kaart opent, ziet u een tekst staan. Daar vertelt Reinaerdt waar hun als bedrijf voor staan en waar ze het werk voor doen.

Achterkant Turning Card

De Turning Card zorgt ervoor dat u op een speciale en opvallende manier uw gewenste informatie overbrengt naar de ontvanger. Deze Direct Mail heeft verschillende formaten. Zo heb je Turning Cards van visitekaartjes formaat tot aan brochure formaat. Reinaerdt heeft hun huisstijl goed terug laten komen in deze Direct Mail. Ze gebruiken voornamelijk de kleuren wit en geel. Dat zorgt er ook voor dat deze Direct Mail wat professioneler over komt.

Direct Mail kunt u voor vele doeleinden gebruiken. Bedrijven gebruiken Direct Mail voornamelijk om mensen te informeren over hun bedrijf, een product te introduceren of als uitnodiging voor een feest of event.

Heeft u interesse gekregen in deze bijzondere manier van mailing? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis sample aan!