Case Direct Mailing Turning Card Brandbridge

Brandbridge brengt bedrijven, merken en producten in contact met hun doelgroep. Om een brug te slaan tussen hun eigen bedrijf en hun klanten, hebben ze gebruik gemaakt van onze direct mail: de Turning Card. De Turning Card als marketingtool past perfect bij Brandbridge; de Klapkaart is namelijk net zo veelzijdig als dit bedrijf! De verschillende kanten van Brandbridge bestaan uit marketing en communicatie, web ontwikkeling en het ontwikkelen van nieuwe producten. Met aandacht voor de doelgroep, kennis over de markt en een authentieke boodschap, levert Brandbrige een kwaliteitsservice in interdisciplinair project management. De Turning Card past perfect bij de direct marketing van Brandbridge om ‘letterlijk’ de veelzijdigheid van het bedrijf te laten zien. De QR-code op deze direct mail is uniek; de ontvanger wordt door het scannen van deze code doorgestuurd naar een pagina waar meer informatie te vinden is. De perfecte combinatie van een fysieke direct mail en online.

Turning Card biedt oneindig veel opties

De originele Turning Card, ook wel klapkaart genoemd, hanteert ongekende hoge attentiewaarde. Hoewel de kaart wat ‘gewoontjes’ oogt, hanteert deze toch een enorm verrassingseffect. Wanneer de Turning Card wordt open gevouwen, blijft de ontvanger vouwen. Na elke vouw komt er steeds nieuwe informatie vrij, waardoor de nieuwsgierigheid enorm wordt getriggerd. Door de enorme inhoud is er meer dan genoeg ruimte om uw communicatieboodschap op te uiten. Doordat onze direct mail zo enorm veelzijdig is bieden we ook meer varianten aan: visitekaartje tot een formaat van 20×20 cm. Voor iedere communicatieboodschap bieden wij een geschikt formaat. Doordat wij ook de Turning Card kunnen voorzien van een envelop, welke ook full colour bedrukt worden, is het mogelijk om de direct mail te versturen. Bent u opzoek naar een direct mail dat zorgt voor een onvergetelijke herinnering? Dan is de Turning Card zeker een aanrader. Benader uw doelgroep met onze Turning Card en sla net als Brandbrige bruggen met een originele communicatieboodschap!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Klapkaart?

Bent u benieuwd naar wat de Turning Card voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website en zie wat LocoMail voor mogelijkheden aanbiedt. Ziet u een geschikt product maar is het ontwerp niet helemaal naar wens? Neem dan contact op met één van de medewerkers, zij denken graag met u mee om tot een succesvolle mailing te komen. En wie weet stuurt u uw uitnodigingen of brochures de volgende keer wel met de  direct mail  producten van LocoMail.

 

Ga naar pagina direct mail Turning Card