Case Direct Mailing Turning Card EuroSys

EuroSys heeft de Turning Card ingezet als unieke zakelijke uitnodiging voor het EuroSys Business2Beach Event. Bij een unieke locatie van een evenement hoort immers een unieke uitnodiging. Vanwege het inzetten van de grootst mogelijke variant van 20 x 20 cm, kon er veel extra informatie op de kaart worden vermeldt. Dit maakt de uitnodiging naast informatief en opvallend, ook zeer opmerkelijk voor de doelgroep.

EuroSys heeft bewust gekozen om de kaart 90 graden te laten draaien. De kaart gekanteld te laten printen biedt vooral voordeel als er veel informatie met de direct mail zal worden gedeeld. De tekst zal als er sprake is van grotere tekstblokken namelijk mooier worden uitgelijnd. Daarnaast heet EuroSys gekozen om de kaart luxer te laten ogen, door de DM digitaal te laten drukken met een indigo printer. De resultaten van deze printwijze zijn minder korrelig en de kwaliteit van het papier is mooier. Daarnaast is indigo printen ook zeer geschikt bij het printen van kleine oplages.

Turning Card als zakelijke B2B uitnodiging evenement EuroSys

De voordelen van de Turning Card

Vanwege het effect dat de Turning Card oneindig door kan draaien, blijft er nieuwe informatie en nieuwe foto’s verschijnen. De doelgroep zal nieuwsgierig worden naar de rest van de boodschap en zal hierdoor alles zorgvuldig doornemen. Vanwege de vele communicatieruimte op deze direct mailing, kan er meer informatie worden gedeeld dan enkel informatie over het komende evenement. Zo kan er bijvoorbeeld extra informatie worden gedeeld over de organisatie, zoals ervaringen, de geschiedenis of de USP’s. EuroSys heeft het meeste uit de DM gehaald door hier een perfect balans tussen te vinden. Wij bieden u de mogelijkheid om de envelop full colour te laten bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf, zodat de direct mailing als één uniek geheel zal worden verstuurd. Optioneel is het bijvoegen van een extra inlegkaartje. Dit kan bijvoorbeeld een meerwaarde zijn als u graag een RSVP kaartje wilt toevoegen.

Bekijk onze DM voorbeelden om geïnspireerd te raken van deze en andere mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Samen kunnen we de ideale direct mailing ontwikkelen die aansluit bij uw organisatie, doelgroep en communicatieboodschap.