Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Alders Makelaar

Huizen verkopen, dat is wat makelaars doen. Huizen weggeven of versturen, dat is nieuw. Het Pop-up Huisje werd verstuurd naar de mensen die betrokken zijn bij Alders Makelaars. Bij dit marketing mailing voorbeeld heeft Alders Makelaars het gebruikt als promotie middel, vanwege de uitroeping tot Beste Makelaar van het Noorden. Hun kracht en het verkoopsucces komt door het sterke online marketing gebruik. Een goed voorbeeld hiervan is ook deze direct mailer. Bij het inleveren van het Pop-up Huisje, kreeg de ontvanger namelijk een gratis social media pakket. Het marketing mailing voorbeeld van het Pop-up Huisje sluit goed aan bij het makelaars concept. Dit marketing mailing voorbeeld is al eerder gebruikt, maar het is nu in een ander jasje gestoken.

marketing-mailing-passend-voor-makelaar

Pop-up Huisje als marketing mailing

Deze vorm van marketing mailing als reclame staat letterlijk als een huis. Door de zes vlakken van het huis, kan er op elk vlak duidelijk reclame worden gemaakt. Door reclame te maken op een lucratieve manier van het Pop-up Huisje te gebruiken als marketing mailing kan dit van toepassing zijn op elke sector. Bij dit marketing mailing voorbeeld is het gebruikt voor de sector vastgoed/makelaardij. Het Pop-up Huisje kan ook gebruikt worden als uitnodiging voor een evenement. Het Pop-up Huisje zit in een speciale envelop, aangezien deze envelop het Pop-up Huisje bij elkaar houdt, daarna springt het Pop-up Huisje uit de envelop.

Huisje bouwen, wij doen het voor je!

U kunt nu reclame maken door middel van een huis te bouwen naar uw wens. Een huis van 105 mm bij 95 mm bij 116 mm te klein? We hebben ook een groter huis van 168 mm breed en 100 mm hoog. Uw hoeft zich ook geen zorgen te maken over de verhuizing, want wij kunnen dat voor u doen. We kunnen het adresseren en personaliseren. Er zijn meer pop-up mailings te vinden op de website. Bij meer interesse, kijk dan bij de cases voor de resultaten.