Case Direct Mailing TeleCard Mens+

Mens+ is een organisatie die zich dag in dag uit bezig houdt met zaken op het gebied van Personeel en Organisatie (P&O).  Zij hebben onze originele TeleCard ingezet als communicatiemiddel om hun bedrijf te presenteren. In de Telescoop kaart staat hun dienstverlening en visie op unieke manier weergegeven.

Een opvallende Telescoop kaart

De Telescoop kaart is een unieke direct mail waar u véél informatie op kunt verschaffen. Er zijn vier dubbelzijdige bedrukte pagina’s beschikbaar waar u uw boodschap en/of beeldmateriaal op kunt uiten. Het concept is ontworpen met een ‘ladder systeem’. Wanneer er aan de zijkant wordt getrokken krijgt de klant steeds meer nieuwe informatie tot zijn beschikking. De Telescoop kaart is ingeschoven 9 bij 21 cm en als u deze helemaal uitschuift is de direct maar liefst 65 cm lang. U kunt de Telescoop kaart inzetten voor tal van marketing-en communicatie doeleinden

Interesse in de Telescoop kaart?

Heeft u binnenkort iets groots aan te kondigen en past deze selfmailer bij uw concept? Vraag nu een gratis sample aan van deze selfmailer en ervaar deze opvallende direct mail zelf. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem dan contact met één van onze medewerkers. Wellicht kunnen wij ook deze keer weer een succesvolle direct mail voor uw bedrijf creëren.

Ga naar de Out of the Box