Pop up Box Direct Mail voor AFAS

Om een nieuwe samenwerking aan te kondigen heeft AFAS de Pop up Box Direct Mail gebruikt. AFAS is de samenwerking aan gegaan met Curamare, Spijkenisse Medisch Centrum en Sjaloom zorg. De Pop up Box is een populaire vorm van Direct Mail, omdat u uw doelgroep op een originele manier kunt bereiken. Daarnaast grijpt het verrassingseffect de interesse van de ontvanger.

De pop up box

Op de voorkant van de envelop wordt er verteld met wie AFAS een samenwerking is aangegaan en vanaf wanneer die ingaat. Daarnaast is ook het logo van AFAS te zien. Op de achterkant staan de logo’s van de bedrijven/instellingen waarmee AFAS de samenwerking is aangegaan. Als u de envelop opent springt er een kubus uit. Op die kubus staat wat u kunt verwachten als u de AFAS Software gebruikt.

De envelop van de pop up boxken.

De Pop up Box zorgt ervoor dat u op een verrassende en unieke manier uw informatie kan overbrengen naar de ontvanger. Deze Direct mail heeft verschillende formaten. Neem daarvoor gerust een kijkje in ons gehele Out of The Box assortiment. Doordat AFAS hun huisstijl goed terug heeft laten komen in het ontwerp, ziet de springkubus er professioneel uit.

U heeft de mogelijkheid om Direct Mail voor vele verschillende doeleinden te gebruiken. Direct Mail wordt voornamelijk gebruikt om een grote groep ontvangers snel en persoonlijk te bereiken. Bijvoorbeeld als u een nieuw product wil introduceren of de ontvangers uitnodigt voor een event.

Heeft u interesse gekregen in de Pop up Box, maar heeft u toch nog wel vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Als u overtuigd bent, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen waarbij u aan kunt geven wat uw wensen zijn. U kunt uiteraard ook een Sample Box aanvragen. Hierin zitten  samples van kaarten waar u interesse in heeft. Hierdoor heeft u dus een perfect beeld van hoe onze producten  in het echt eruit zien.