Case Direct Mailing Out of the Box Mini

Voor de aankondiging van de Efficiënte Beveiligingsorganisatie heeft SequriX gebruikt gemaakt van de Mini Out of the Box als direct mail uitnodiging. Na het uitschuiven van de inlegkaart, springen er maar liefst drie kleine kubusjes van 45×45 mm uit de uitnodiging. Deze creatieve oplossing kunt u inzetten als direct mail of gebruiken als give-away.  

SequriX Mini Out of the Box

Het SequriX event

SequriX heeft de Mini Out of the Box als direct mail uitnodiging gebruikt. Op de buitenkant van de kaart staat Rotterdam afgebeeld met de tekst: “Uitnodiging SeQuriX”. Wanneer de inlegkaart eruit wordt geschoven springen de drie kubussen eruit. Op elke kubus staat een andere tekst, namelijk waar het over gaat, wanneer en waar het is en wat er besproken gaat worden. Deze kubussen kunnen helemaal naar eigen wens vormgegeven worden naar uw boodschap. Daarnaast kunnen ze eenvoudig terug verpakt worden in de omslag.

De inlegkaart van deze direct mail uitnodiging geeft de mogelijkheid om extra informatie te communiceren. Deze inlegkaart is dubbelzijdig bedrukt met aan de ene kant informatie en aan de andere kant dezelfde foto van Rotterdam die ook op de uitnodiging is bedrukt.  

SequriX heeft op de inlegkaart extra informatie over het event toegelicht. Namelijk wat er precies die dag gaat gebeuren en welke spreker er aanwezig zal zijn. Ook kondigen ze aan dat zij op het evenement hun nieuwe SequriX HUB zullen introduceren.

Heeft u veel informatie te vertellen? En bent u op zoek naar een creatieve direct mail met oneindig veel mogelijkheden? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan van deze unieke direct mail uitnodiging.