Home » Bespaar op de portokosten, stuur een selfmailer

Bekijk onze opvallende selfmailers

De selfmailer is een simpele maar effectieve manier om uw boodschap te verspreiden. De selfmailer is een gevouwen poststuk (deels gesloten), die zonder folie, envelop of banderol verzonden wordt. Met een pakkende boodschap op de voorkant zult u de ontvanger nieuwsgierig maken naar de rest van de inhoud. Dit geheel aansluitend op uw boodschap en/of huisstijl.  LocoMail biedt u originele selfmailers aan met een hoge attentiewaarde.

LocoMail heeft verschillende soorten selfmailers met een uniek verrassingseffect.  Klik op de link om meer te weten te komen over het product.

Al onze selfmailers zijn voorzien van een full colour bedrukking. U kunt de selfmailer geheel vormgeven naar uw eigen wensen. U kunt de direct mail voor tal van doeleinde inzetten.  Of het nu informatief is of bestemd voor sales, het is allemaal mogelijk.  Onze selfmailers zijn veelzijdig en geschikt voor zowel kleine- als grote communicatieboodschappen.  Door onder andere een minimale oplage van 20 stuks te hanteren, snelle levertijd, willen wij het mogelijk maken voor iedereen om een opvallende mailing te versturen. Bovendien zijn onze selfmailers óók licht in gewicht waardoor u veel geld kunt besparen op de portokosten.

Onze andere opvallende selfmailers

Movecard selfmailer direct mail

Movecard selfmailer

Een unieke selfmailer waarbij de boodschap letterlijk wordt verteld. Door aan het flapje te trekken slaan de negen full colour bedrukte pagina’s automatisch om. Een pakkende direct mail die niet snel wordt vergeten.
Klik hier om naar de Movecard selfmailer te gaan.

ChangeCard selfmailer direct mail

ChangeCard selfmailer

Een selfmailer met een uniek lammelleneffect. Trek aan het flapje en uw ziet de afbeelding veranderen. Ideaal voor naamswijzigingen of productintroducties.
Klik hier om naar de ChangeCard selfmailer te gaan.

Telecard selfmailer direct mail

Telecard selfmailer

Een originele DM met een laddereffect. Er zijn vier pagina’s beschikbaar waar u uw boodschap op kunt uiten. Naarmate de ladder wordt uitgeschoven krijgt uw ontvanger steeds meer nieuwe informatie voorgeschoteld.
Klik hier om naar de pagina Telecard selfmailer te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *