Case Direct Mailing Out of the Box Hexagoon Van Der Capellen Scholengemeenschap

In deze tijd is het helaas niet mogelijk om een open dag voor toekomstige middelbare scholieren te organiseren. Van der Capellen Scholengemeenschap zocht daarom naar een andere manier om potentiële leerlingen te informeren. Zij losten dit op een creatieve manier op met een bijzondere direct mail. In deze blog lees je hoe!

case-van-der-capellen-scholengemeenschap

De scholengemeenschap besloot om een direct mail product uit te delen aan basisschoolleerlingen. Zij kozen voor onze bestseller: De Out of the Box kaart in hexagoon vorm. Het bijzondere aan deze kaart is dat er bij het openen van de envelop een kubus omhoog springt. Dit speelse effect past perfect bij de jonge doelgroep die zij wilden bereiken. Ook de vorm is bijzonder.

In de binnenkant van de envelop verwezen zij naar hun websites en socials en stonden namen van docenten waarmee je contact op kon nemen. Op de kaart zelf stonden vervolgens de contactgegevens van deze docenten en de linkjes van de verschillende websites. Op deze manier vulde de kaart de envelop goed aan.

case-van-der-capellen-scholengemeenschap

Deze direct mail met hexagoon vorm heeft wat weg van een bal en hier speelden ze creatief op in met teksten als: “Op de Capellen Campus kan jouw bal alle kanten op…” of “We leggen hiermee de bal bij jou”.

De hexagoon vorm is uniek en opvallend en in combinatie met de bedrukking kun je er heel creatieve invullingen aan geven. Denk aan een hamburger, een voetbal of wereldbol. Ook hebben wij een variant met pengaten. Die kan bijvoorbeeld op het bureau gezet worden. De hexagoon Out of the Box kaart wordt offset gedrukt.

Heeft u zelf een idee voor de Out of the Box kaart of een andere bijzondere direct mail? Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee voor een uniek concept. Ook kunt u gratis een offerte of sample box aanvragen.