Case Direct Mailing Hexagoon Hamburger Out of the Box Mexicano

Exploding with taste! Bicky komt met een nieuwe supersnack op de markt en kondigt dit groots aan. Door middel van de Hexagoon Hamburger in de vorm van de nieuwe Bicky Mexicano: een explosief lekkere burger waar elke frituurliefhebber naar snakt.

Hexagoon Hamburger

Deze direct mailing is verstuurd naar verschillende grossiers, dit zijn groothandelsbedrijven dat goederen in grote partijen inkoopt en deze als tussenhandelaar doorverkoopt aan detailhandels of andere professionele grootverbruikers, met de volgende boodschap:

“Nieuw en onweerstaanbaar: Bicky Mexicano is de burger die in elke frituur voor een échte smaakexplosie zorgt. We presenteren hem op de voorjaarsbeurzen, maar jij krijgt een exclusieve extra. Want omdat jij mee voor het succes van Bicky zorgt, leggen we je graag in de watten met een bezoek van de Bicky Mexicano Truck. Onze foodtruck komt bij je langs en verwent jou, je personeel én je klanten met deze explosief lekkere burgers. Heerlijk!”

Naast dat ze aankondigen met een nieuwe snack op de markt te komen en deze presenteren op de voorjaarsbeurzen, hebben ze ook een winactie bedacht. De Hexagoon Hamburger zit in een vierkante envelop in de huisstijl van Bicky en wanneer deze door de ontvanger geopend wordt popt de Hexagoon Hamburger eruit. Naast de hamburger zit er ook een inlegkaart en inschrijfformulier in de envelop. Wanneer de ontvangers op de GoodLife Foods beursstand het formulier achterlaten maken ze kans op de hoofdprijs.

De Hexagoon Hamburger is gemaakt van 350 grams sulfaatkarton en is via de Belgische post verzonden. Een originele afgewerkte hexagoon en envelop is het resultaat. Deze direct mailing is letterlijk en figuurlijk exploding with taste!

Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere Hexagoon kaart, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een concept dat niemand nog heeft.