Case Direct Mailing Out of the Box Rapid Racking

Promotionele Out of the Box als marketingtool voor het aanbieden van een totaaloplossing

Deze promotionele Out of the Box Card geproduceerd voor Rapid Racking, geeft een ‘komische’ kijk op het werk van de organisatie. Op de mailing zijn verschillende werknemers te vinden die druk bezig zijn met hun werk in een perfect ingericht magazijn. Door deze bijzondere uiting brengt Rapid Racking het magazijn tot leven en vestigt Rapid Racking meer aandacht op haar services en USP’s; het aanbieden van een (snelle) totaaloplossing voor  het magazijn.

Rapid Racking maakt optimaal gebruik van de ruimte die de 100x100Out of the Box Card biedt. Op alle zijdes is een grafische weergave van een magazijn doorgetrokken en wordt een kleine tekstuele uiting gedaan. Ook de ruimte op de boven- en onderkant van de promotionele box wordt gebruikt. Op de bovenzijde  wordt weer gespeeld met de visuele weergave van een magazijn, maar op dit vlak zit de belangrijkste communicatie in de tekst: “De snelste manier om uw magazijnruimte te vergroten? Een totaaloplossing van Rapid Racking!”. De promotionele toon is gezet.

Mogelijkheden voor de promotionele Out of the Box

Rapid Racking heeft voor deze uiting gekozen voor een promotionele Out of the Box Card van 100×100. Daarnaast is de envelop dubbelzijdig full colour bedrukt. Dit zorgt er niet alleen voor dat de envelop meer op valt tussen de rest van de poststukken, het maakt de mailing ook tot een bij elkaar horend geheel. Een ander voordeel van het dubbelzijdig bedrukken van de envelop is de extra communicatieruimte. Wanneer u nog meer met de ontvanger wilt communiceren, is het mogelijk om een inlegkaartje of begeleidende brief toe te voegen. De Out of the Box Card is er in verschillende formaten: klein, groot, vierkant, rechthoekig en in afwijkende vorm zoals een Hexagoon Pop-up.

Door het pop-up effect van deze mailing zal de boodschap niet snel vergeten worden door de ontvanger. Sterker nog, het heeft een bevorderend effect op de indruk van uw promotionele boodschap en daarmee de response. Ook de vorm en tastbaarheid van dit product helpen hieraan mee. De kubus varianten va de Out of the Box Card zijn voor elke uiting geschikt, maar bekijk ook eens de andere varianten van de promotionele Out of the Box Card om te zien of een andere vorm beter aansluit bij uw boodschap. Dit zal de effectiviteit van de mailing ten goede komen.

De promotionele Out of the Box kan full colour worden bedrukt op zes vlakken

Uw eigen promotionele Out of the Box versturen?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw eigen promotionele Out of the Box Card of een van onze andere direct mailing producten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij helpen u graag met het vinden van de meest effectieve direct mail voor uw boodschap en bedrijf. Wilt u het effect van de Out of the Box Card live ervaren? Vraag dan vrijblijvend en kosteloos een demopakket aan.