Case Direct Mailing Pop Up Kaart Haarlemmermeer Lyceum

Promotie Open Dag Haarlemmermeer Lyceum

Hoe zorgt u ervoor dat iedereen na een open dag met een enthousiast gevoel naar huis gaat? Voor de promotie open dag Haarlemmermeer Lyceum heeft LocoMail de Pop Up Card ingezet om dat enthousiasme te behouden! Voor Locatie Zuidrand werd deze bijzondere kaart in grote getale gemaakt. Wij leggen je graag uit waarom deze kaart zo’n succes is.

Promotie Open Dag

Promotiemateriaal Pop Up open dag

De Pop Up Cards voor promotie open dag Haarlemmermeer Lyceum zijn gemaakt met het idee iedereen op een duidelijke manier wegwijs te maken. Wegwijs met de locatie, werkwijze van het lyceum en om een positief beeld te krijgen van deze VWO | HAVO middelbare school. De Pop Up is dubbelzijdig bedrukt in full colour. Hierdoor heeft het geheel een vrolijke uitstraling. Op het pop-up element zijn de speerpunten van dit lyceum afgebeeld. Een slimme manier om aandacht te vragen voor deze belangrijke informatie. Iedereen zal het element opvallen, aangezien het omhoog komt bij het openen van de kaart!

Door een gepersonaliseerde ‘folder’ in te zetten tijdens een open dag weet u zeker dat uw huisstijl en boodschap op een geschikte en enthousiaste manier worden overgebracht naar de bezoekers. Zij zullen deze luxe kaart mee naar huis nemen en er thuis nog eens rustig doorheen kijken. Door het Pop Up effect is de kans dat mensen de open dag zullen onthouden, nog groter!

Pop Up kaart ook iets voor u?

Is zo’n bijzondere en unieke kaart ook iets voor uw gelegenheid? De Pop Up kaart kan volledig worden aangepast naar wens. Zo is het pop-up element te vormen naar een vorm waar u baat bij heeft. Wij van LocoMail denken graag met u mee. In elke prijsklasse is deze kaart te produceren, waardoor het gebruikte budget beperkt blijft. Graag een sample ontvangen? Vraag dan onze sample box aan! Of liever de sample box ontvangen met een prijsopgave? Vraag dan een sample box en een offerte direct mail aan.

Kijk voor het volledige aanbod van 2d pop up kaarten op onze overzichtspagina!