Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Ministerie van Justitie en Veiligheid

DCR bestaat 10 jaar. Dat viert het Ministerie van Justitie & Veiligheid door de Out of The Box Pop-up Kubus te versturen. De Pop-up Kubus van LocoMail is een populaire vorm van direct mail, omdat u uw doelgroep op een originele manier kunt bereiken. Daarnaast grijpt het verrassingseffect gelijk de interesse van de ontvanger.

Direct mail voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Op de envelop ziet u het logo van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Net als op de box, is ook op de voorkant van de envelop een afbeelding van ballonen met confetti gedrukt. De achterkant van de envelop is volledig blauw. Door aan het lipje op de achterkant van de envelop te trekken, gaat deze open. Door het Pop-up effect springt de kubus uit de envelop. Op de envelop staat dat DCR 10 jaar bestaat en dat er een magazine over DCR bijgevoegd is. Op de bovenkant van de direct mail is een foto gedrukt. Zowel de envelop als de direct mail zijn full colour te bedrukken.

De envelop voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

De Pop up kubus zorgt ervoor dat u op een verrassende en unieke manier uw informatie kan overbrengen naar de ontvanger. Deze direct mail heeft verschillende formaten. Bekijk ons gehele assortiment voor alle formaten van de Out of The Box Springkubus. Het Ministerie heeft hun huisstijl perfect verwerkt in het ontwerp. Het Ministerie gebruikt voornamelijk de kleuren blauw en wit. Die kleuren komen in de direct mail ook duidelijk naar voren. Doordat het Ministerie hun huisstijl goed terug heeft laten komen in het ontwerp, ziet de Out of The Box Springkubus er professioneel uit. Het Ministerie is algemeen bekend dus doordat het zij hun huisstijl goed hebben doorgevoerd weet de ontvanger gelijk wie de direct mail gestuurd heeft.

U kunt direct mail voor vele verschillende doeleinden te gebruiken. Bedrijven gebruiken direct mail meestal om snel een grote groep ontvangers persoonlijk te bereiken. Bijvoorbeeld als u een product wilt promoten of om een partnerschap aan te kondigen.

Heeft de blog uw interesse in deze vorm van direct mail vergroot? Vraag dan vrijblijvend een offerte of sample box aan. Mocht u nog vragen hebben over het product kunt u ons gerust contracteren.