Case Direct Mailing Pop Up Card PDZ

PDZ heeft gekozen voor de kleine variant van de Pop-up Card om bedrijven aan te spreken op hoe ze hun vacatures beter in beeld kunnen brengen. Bedrijven worden uitgenodigd om de presentatie van de vacatures met een video of foto aan te vullen. Want video en foto’s maken de vacature presentatie krachtiger. Door middel van beeld kan de organisatie, de bedrijfscultuur en de werkplek onder de aandacht worden gebracht, en is het waarschijnlijker dat er meer sollicitaties binnen komen van geschikte kandidaten die passen bij het bedrijf.

Volgens PDZ zegt beeld meer dan 1000 woorden, en hier maken zij ook gebruik van met dit direct mail voorbeeld. Op de Pop-up Card is naast informatie in tekstvorm namelijk ook beeldmateriaal te vinden. Wat meteen in het oog springt bij deze direct mail case is dat er optimaal gebruik is gemaakt van de twee dimensionale pop-up; op de pop-up van deze direct mailing is namelijk een foto te vinden die de actie van de PDZ versterkt. Beeld zegt meer dan 1000 woorden is duidelijk zichtbaar in dit direct mail voorbeeld.

Direct mailing product: de Pop-up Card

De Pop-up Card als  direct mailing product is door de twee dimensionale pop-up perfect voor een boodschap als die van PDZ. Bij het openen van de direct mail is het opvallende effect meteen zichtbaar, en de pop-up springt dan ook meteen in het oog. Door de pop-up aan te passen naar de boodschap van uw direct mailing haalt u het maximale uit dit opvallende direct mail voorbeeld.

Maar de Pop-up Card heeft nog meer voordelen dan alleen de opvallende pop-up; door het kleine formaat (15x15cm) is dit direct mail voorbeeld licht in gewicht. Dit heeft een gunstige invloed op de portokosten. Dus wilt u een opvallende direct mail versturen die bespaart op de portokosten? Dan is de Pop-up Card misschien wel de direct mail voor u! Wilt u weten of deze direct mailing past binnen uw budget? Dan kunt u via de productpagina van de Pop-up Card kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Direct mail cases als voorbeelden

Bent u geïnspireerd door deze case van PDZ en de Pop-up Card, maar wilt u ook zien hoe onze andere direct mail producten kunnen worden ingezet? Neem dan een kijkje bij alle direct mail voorbeelden; de direct mail cases laten u zien hoe de verschillende direct mailing producten zijn ingezet voor tal van bedrijven, tal van doeleinden en tal van communicatieboodschappen. Heeft u inspiratie gehaald uit de direct mail cases maar twijfel u welke direct mail perfect past bij uw boodschap en uw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om van uw direct mailing een succes te maken en een direct mail voorbeeld voor anderen.