Home » Muziekkaarten

Muziekkaarten

Wilt u de aandacht trekken van uw relatie? Er zijn tal van mogelijkheden en daardoor kan de keuze enorm moeilijk zijn. Hoe pakt u de aandacht van uw relatie? Dat doet u met kaarten die ook echt binnenkomen, namelijk: muziekkaarten!

Een prettige ervaring schenken met muziekkaarten

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat direct mail een prettige ervaring aan ons brein geeft. Maar muziekkaarten met een persoonlijke boodschap zijn helemaal uniek. U kent de kaarten met muziek wellicht al als verjaardagskaart, maar kent u ze ook in de vorm van direct mail?

Wanneer u muziekkaarten met een unieke boodschap aan uw relaties verstuurt, zal dit uw relaties een prettige ervaring schenken. Een direct mail die binnenkomt en blijft hangen. Een direct mail die zo origineel is en een fantastische call to action heeft, dat het onmogelijk is om de boodschap te vergeten. En dat is exact wat u wilt voor uw relaties!

De mogelijkheden zijn eindeloos met de muziekkaarten van Locomail

Locomail is al jarenlang de specialist op het gebied van direct mail. Het is dan ook niet voor niets dat wij een aantal schitterende cases van grote en kleine bedrijven op ons cv hebben staan. Met de muziekkaarten van Locomail kunt u alle kanten op.

Onze muziekkaarten kunnen namelijk geheel gepersonaliseerd worden. Of u nu een commerciële boodschap of juist persoonlijke boodschap over wilt brengen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gaat u voor een aankondiging, kerstkaart, uitnodiging of wellicht presentatie? Met de gepersonaliseerde muziekkaarten van Locomail weet u zeker dat u goed zit. De custom-made direct mails kunnen worden voorzien van ieder denkbaar geluid en uiterlijk.

Meer interesse wekken bij uw relaties

Of u uw werknemers nu wilt uitnodigen of bedanken of de aandacht van een zakenrelatie wilt trekken, het inzetten van muziekkaarten zorgt ervoor dat u de interesse van de ontvanger wekt. Of u nu een direct mail gecombineerd met cadeauverpakking wilt versturen of een direct mail in een enveloppe, wij voorzien het naar uw wensen.

Sla de handen ineen met Locomail

Voor al uw wensen op het gebied van direct mail staan wij voor u klaar. Muziekkaarten ontwerpen met een zelf ingesproken boodschap? Bij ons is het allemaal mogelijk. Neem contact op met onze creatieve specialisten of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zien er naar uit om onze handen met u ineen te slaan en uw campagne tot een groot succes te maken!

Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Demopakket