Case Direct Mailing Muziekkaart Qlimax Qdance

Qlimax is een jaarlijks indoor feest van Q-dance waar al ver van te voren wordt gespeculeerd over het thema, de artiesten en de anthemmaker van het jaar. Vanaf 1 augustus begon het feest met het bekendmaken van hints waar fans mee aan de slag konden. Voor een aantal fans kwam er wel een hele speciale hint op de deurmat gevallen. Door middel van een Muziekkaart direct mail kregen deze gelukkigen een hint over de anthem maker. Hoe dat in z’n werk ging, kunt u hier verder lezen.

Muziekkaart Case Qlimax

Een unieke Muziekkaart Direct Mail als geheime hint

Het raden van het thema en de artiesten is een jaarlijks onderdeel van de opbouw naar Qlimax. De Muziekkaart direct mail werd in een beperkte oplage van 250 stuks ingezet om echt fans verder hints te geven. Op het internet werd de kaart dan ook snel opgepikt als hint voor de anthem maker B-Front. In de kaart waren allemaal subtiele hints verwerkt die in samenwerking met de muziek de lezer in de stemming moest brengen voor het jaarlijkse feest. Omdat de stijl van Qlimax 2019 – Symphony of Shadows een bepaalde uitstraling had, zou het effect van de kaart verloren gaan wanneer deze gedrukt werd op normaal papier. Daarom is er in dit geval gekozen 300 grams Keaycolour dat voor een dramatische uitstraling zorgde die aansloot bij de online uitingen van Q-dance.

De specificaties voor deze kaart waren:

  • Formaat afgewerkt: 147x147mm
  • Formaat opengevouwen: 147x294mm
  • Materiaal: 300 grams Keaycolour
  • Gewicht: 42 grams inclusief envelop

Meer opties

Het verrassingselement van de Muziekkaart direct mail werd in dit geval door Qlimax ingezet om bij te dragen aan de spanningsopbouw voor het feest. Daarnaast kan deze Geluidskaart op nog vele andere manieren ingezet worden om uw unieke boodschap over te brengen. Denk hierbij aan het aankondigen van een nieuw product of het presenteren als een uitnodiging. Bij LocoMail zijn we gespecialiseerd in originele direct mailing producten. Heeft u vragen over hoe uw boodschap het beste overgebracht kan worden, of bent u geïnteresseerd in de Muziekkaart? Neem dan vooral contact met ons op, of vraag gratis een demopakket aan. Wij helpen u graag verder.