Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus FleuraMetz

Pop-up Kubus gebruikt ter ondersteuning van marketing- en communicatieplan

Als medewerker van een marketing- en communicatie afdeling ben je onder andere verantwoordelijk voor de activiteiten die rondom een bepaald merk spelen. Aan het einde van het jaar wordt de balans opgemaakt; welke activiteiten werken? Wat is er geïnvesteerd in marketing- en communicatie-activiteiten? En wat hebben deze daadwerkelijk opgeleverd? Het begint allemaal echter met de uitwerking van een marketing- en communicatieplan.

FleuraMetz, een leverancier voor bloemen, planten en accessoires hebben de Mega Pop-up mailing ingezet als uiting ter ondersteuning van hun marketing-en communicatieplan: samen bouwen we aan een succesverhaal luidt de titel van het plan. Het succesverhaal zijn ze goed begonnen door te kiezen voor een grote box, waar veel teksten en beeldmaterialen op verwerkt kunnen worden. De vlakken rondom zijn ingezet om meer te vertellen over de verschillende seizoenen, bijhorende thema’s, kernwoorden en een stukje storytelling. De Mega Out of the Box is in diverse talen geproduceerd om zodoende werknemers in andere landen mee te kunnen nemen in hun verhaal.

Pop-up kubus beschikbaar in mega uitvoering

De Mega Out of the Box bestaat uit zes grote vlakken van 150x150mm. Deze vlakken kunnen helemaal worden ingedeeld naar eigen wensen. De Out of the Box is er in verschillende vormen en formaten; van vierkant tot rechthoekig, van diamantvorm tot aan een huisje vorm. Al onze Pop-up mailings hebben één ding gemeen; deze mailing knalt. De direct mail worden standaard geleverd met een onbedrukte envelop, zonder envelop kunnen we het gewenste effect namelijk niet benaderen.  Het is ook mogelijk om de producten stuk per stuk te personaliseren. Denk daarbij aan een naam die kan worden verwerkt op het product, en moet worden gesynchroniseerd met een bijhorende envelop waar de NAW op is verwerkt.

De Mega Pop-up ter ondersteuning van uw campagne

Heeft onze blog uw interesse gewekt? Bekijk snel de productpagina’s van onze populaire Pop-up mailings. Als u benieuwd bent naar de kosten voor uw mailing, vraag dan snel een offerte aan. Wij geven u graag advies, welk product, het beste past bij uw gelegenheid.