Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Kwaliteit

Een kwaliteit direct mail van hoog formaat ter promotie van de diensten van Gorilla IT. De 20 cm x 20 cm Turning Card heeft een uitstekende opmaak waar de huisstijl van het bedrijf sterk in uit komt. Door de keuze van afwerking van deze mailing is het niveau van de kaart nog eens naar boven gehaald, maar hier later meer over. De Turning Card, ook wel Infinity fold card genoemd, is een interactieve mailing met veel ruimte voor tekst en beeld. Gorilla IT heeft voor deze kwaliteit mailing beiden gebruikt om tot een mooi geheel te komen. Op de verschillende pagina’s van de Turning card is voor verschillende communicatie uitingen gekozen; zo is de voorkant ontzettend sterk met vlak vullend beeld en is er op andere vlakken binnenin de kaart gekozen voor meer tekst en grafische elementen.

Kwaliteit direct mail afwerking

Zoals eerder benoemd, heeft deze mailing een kwalitatief hoge afwerking. Voor de verwerking van het drukwerk is gekozen voor een HP Indigo. Met deze manier van printen is de kwaliteit van het drukwerk te vergelijken met offset druk. Daarnaast heeft het verwerken van drukwerk op een HP Indigo ten opzichte van offset drukken, als voordeel dat het ook toepasbaar is voor kleine oplages en oplages die per stuk gepersonaliseerd moeten worden.

De luxe uitstraling van deze kwaliteit DM komt door de combinatie van het drukwerk en de afwerking. Voor de afwerking van deze mailing heeft Gorilla IT gekozen voor laminaat. Het lamineren van de mailing met mat- of glanslaminaat kan de uitstraling van de mailing een enorme boost geven. Daarnaast is het drukwerk door deze afwerking minder gevoelig voor krassen. Zeker een aanrader wanneer u ervoor kiest om uw drukwerk te vervaardigen op een Indigo machine.Kwaliteit direct mail

Uw eigen kwaliteit DM versturen?

Bent u opzoek naar een hoogstaand mailing product met een sublieme afwerking? Bekijk dan eens ons assortiment direct mailing producten. Voor inspiratie en mogelijkheden verwijzen we u graag naar onze DM voorbeelden. Hier kunt u zien hoe bedrijven die u voorgingen hun mailing inrichten en voor welke producten zij hebben gekozen. Meer informatie over de verschillende print technieken en afwerkingsmogelijkheden ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.