Case Direct Mailing Pop Up Spring Kubus Jobmatch

Afgelopen maand heeft uitzend- en detacheringsorganisatie Jobmatch onze bestseller, de pop-up springkubus, ingezet om hun klanten te informeren. In deze blog lees je hoe wij de pop-up springkubus voor hen hebben vormgegeven.

case-jobmatch-pop-up

Jobmatch is een gespecialiseerde uitzend- en detacheringsorganisatie die uitzendkrachten aan bedrijven levert. Het bedrijf is gevestigd in België. Zij waren naar een manier op zoek om bedrijven uit hun klantbestand te informeren en kozen voor één van onze bestsellers: de 90×90 Out of the Box kaart met pengaten. De kaart zit zo in elkaar dat bij het openen van de envelop een kubus omhoog springt. In de bovenkant van de kubus zitten een aantal pengaten, waardoor het naast een kaart ook als pennenbak gebruikt kan worden op het bureau.

Voor de envelop heb je de keuze uit een hersluitbare en niet hersluitbare variant. De organisatie koos voor de hersluitbare variant, wat als voordeel heeft dat je hem door kunt geven en aan anderen kunt laten zien. Je kunt de kubus namelijk terugstoppen in de envelop en opnieuw openen. Bij de envelop met plakstrip springt de kubus één keer omhoog als je de plakstrip loshaalt, maar daarna niet meer. Alle zes de zijden van de kubus zijn te bedrukken.

Tot slot koos Jobmatch ervoor om in elke envelop een gepersonaliseerde inlegkaart te stoppen. Op sommige kaarten stond Franse tekst, op andere Nederlandse tekst. Mocht u dus klanten hebben die niet allemaal dezelfde taal spreken, dan kunnen wij de direct mail producten eenvoudig voor u aanpassen op taal. Deze direct mail ging naar België. Wij hebben scherpe tarieven voor de verzending naar België.

case-jobmatch-pop-up-kubus

Heeft u interesse in onze pop-up springkubus? Vraag dan gratis een offerte aan. Naast de variant met pengaten hebben wij nog een aantal andere soorten. Bekijk hier alle Out of the Box kaarten. Bent u benieuwd welke andere soorten direct mail wij nog meer verzorgen? Bekijk hier het gehele assortiment van direct mail producten.