Case Direct Mailing Twin Sliders Cross Over

Wilt u informatie overbrengen waarvan u graag zeker weet dat dit duidelijk over komt? Gebruik de Twin Slider als hulpmiddel om dit te volbrengen! Door de case van het bedrijf Cross Over toe te lichten, geeft u een beeld van de mogelijke toepassing van de Twin Slider. Wie weet is dit ook wel uw Direct Mailing product!

Informatie overbrengen met de Twin Slider
Schuif de Twin Slider open en onthul alle informatie

In opdracht van het merk Cross Over hebben wij een duidelijke informatiekaart ontwikkeld, in de vorm van de schuifkaart Twin Slider. Cross over is een bedrijf dat initiatieven ontwikkelt om technische vakmensen te werven, een ontwikkelingsproces te starten en te zorgen dat ze zich binden aan een bedrijf. Zij waren als organisatie op zoek naar een manier om informatie door te zetten die twee kanten had: informatie over de organisatie en informatie met handvaten voor de werknemer bij het inwerkproces. Dit heeft ervoor gezorgd dat de twee teksten duidelijk van elkaar gescheiden moesten zijn. Doordat de Twin Slider 2 vleugels heeft die men uitschuift bij het lezen van de kaart, kon hier de verschillende info op geplaatst worden. Door de complementaire kleuren was deze kaart een eyecatcher!

Ook is de Schuifkaart die hier gebruikt is een handige en duurzame kaart. Je kunt de vleugels met info gewoon weer inschuiven en de kaart bewaren voor wanneer je de info nog even terug zou willen lezen. In full colour bedrukking bent u verzekerd van een unieke en zeer duidelijke mailing.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen betreft een Schuifkaart als unieke direct mailing? Neem gerust even contact met ons op. Wij staan u te woord via mail, telefoon en via onze chat! Kijk ook even rond bij het Schuifkaarten overzicht, want de Twin Slider is niet de enige Schuifkaart die we in ons assortiment hebben opgenomen.