Case Direct Mailing Hexagoon Pennenhouder CNB

De Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB) heeft gebruik gemaakt van de Hexagoon-pennenhouders van LocoMail om een openstaande vacature onder de aandacht te brengen. De CNB is een bedrijf dat onder andere bemiddelt tussen aanbieders en afnemers van bloembollen, knollen en vaste planten. “Met ruim 90 jaar ervaring, zo’n 1.500 leden en een jaaromzet van circa 254 miljoen euro zijn wij niet alleen in Nederland toonaangevend, maar gelden wij wereldwijd als de grootste coöperatieve bloembollenbemiddelaar – een positie waar wij oprecht trots op zijn.’’  Door de combinatie van afbeeldingen en tekst komt de boodschap op de Hexagoon-pennenhouders duidelijk naar voren. Een, letterlijk, in het oog springende vacature voor wie altijd al heeft willen werken binnen de bloembollensector.

 Hexagoon-pennenhouders een unieke direct mail!

De Hexagoon-pennenhouders is een nieuwe versie van de Out of the Box. En ook dit formaat zorgt voor een verrassingseffect wanneer de envelop wordt geopend. De Hexagoon-pennenhouders bestaan uit veertien vlakken, waarvan er één ruimte biedt aan de pennen. De andere vlakken bieden genoeg ruimte om uw boodschap te communiceren. Naast uw boodschap kunt u op de Hexagoon-pennenhouder ook een agenda toevoegen; zo worden de Hexagoon-pennenhouders multifunctioneel en zijn ze zeker een plekje waard op elk bureau. Naast het verrassingseffect heeft deze direct mail nog een ander voordeel: wanneer de Hexagoon-pennenhouder op het bureau wordt geplaatst, blijft de boodschap van uw bedrijf langer zichtbaar! Dit kan het effect van de direct mailing verlengen.

Nieuwsgierig naar onze unieke direct mail?

Heeft u binnenkort een belangrijk evenement op de planning en wilt u op een originele manier deze informatie verspreiden? Dan zijn de Hexagoon-pennenhouders misschien iets voor u. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze direct mail en wat LocoMail voor u kan betekenen? Bezoek dan de site of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Ga naar pagina direct mail Pop Up kubus