Case Direct Mailing BliQje Unidis

Een uitnodiging in blik voor de vijfde editie van het Unidis golfevenement. Een dag dat speciaal voor vennoten van kantoren wordt georganiseerd en waarbij inspiratie, netwerken en ontspannen centraal staan. Het BliQje als evenement uitnodiging is opvallend én in deze mailing functioneel. Wanneer het BliQje wordt opengeschoven, er is gekozen voor een slide-open variant, zitten er naast het kaartje met informatie over de dag ook een aantal tees in de mailing verpakt. Op het kaartje binnen in de uitnodiging staat ook de URL waar men zich dient aan te melden voor het golf evenement.

Case BliQje Unidis

Unieke verzendverpakking van een uitnodiging

Het Bliqje in deze mailing is niet alleen een opvallende uitnodiging. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de unieke verzend verpakking. Het BliQje is hoog genoeg om naast het kaartje ook kleine voorwerpen, zoals tees, te verpakken. Versterk uw mailing door net als Unidis, een bijpassend item aan de mailing toe te voegen. Houd daarbij wel rekening met het gewicht van de uitnodiging; dit is van invloed op de portokosten. Dit gaat natuurlijk niet op voor de pull-open variant van het Bliqje. Mocht u hier iets aan willen toevoegen, moet dit door de sleuf passen. Het pull-open mechanisme gaat anders verloren.

Mocht u op zoek zijn naar een evenement uitnodiging en wilt u daar graag een kleinigheidje aan toe voegen? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn graag uw sparpartner in zulke kwesties. Samen kan er dan een succesvolle mailing worden neergezet.

BliQje uitnodiging golfevenement

Uitnodiging versturen per post

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een extra stukje aandacht. In dit tijdperk waarin we overspoeld worden met digitale mailingen, zorgt een fysiek stuk post voor aandacht en 100 % attentiewaarde. Precies wat u nodig heeft om uw boodschap over te brengen en de mailing met een succesvol resultaat af te sluiten. Onze direct mail producten zorgen er met hun opvallende features en effecten voor dat de ontvanger getriggerd wordt om de volledig boodschap in zich op te nemen. Dus wilt u een hoog response percentage op uw uitnodiging? Ga dan voor een van de opvallende uitnodigingen van LocoMail. Vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op.